Overig

Branche

Overig

Branches

Wij verdiepen ons in de klanten van onze klanten, waarbij branchekennis niet ontbreekt. We praten over meer dan ICT alleen. We spreken over uw business en adviseren u over trends die in uw markt spelen.
Peter
Peter (Directeur Business development)

Samen met onze 90 bevlogen collega’s zijn wij in diverse branches actief. Van elk van deze branches hebben wij de expertise in huis om gericht te adviseren met betrekking tot ICT vraagstukken. Zo helpen wij onze klanten te verbeteren met ICT! 

Bouw

Uw organisatie is als geen ander bekend met het werken aan projecten in de bouw. DataByte gaat in samenwerking met u graag projecten aan op het gebied van ICT. Wilt u bijvoorbeeld een efficiëntere en veiligere digitale omgeving? Laat DataByte u helpen om een volledig nieuwe digitale omgeving in te richten. Wij leveren net als u maatwerk. Applicaties en software-oplossingen dragen bij aan de efficiëntie van uw organisatie. Met één contactpersoon en toegang tot ons klantenportaal houdt u het overzicht en kan er direct geschakeld worden.

Productie

Hoe gaat u bedrijfs- en kantoorprocessen automatiseren en beheren? Een vraagstuk wat bij ons maar al te goed bekend is. Door onze succesvolle relaties met verschillende productiebedrijven hebben wij onze kennis en expertise geoptimaliseerd. U heeft een aantal ICT-vraagstukken, maar waar moet u beginnen? Lees hieronder onze verhalen van trouwe klanten en ontdek de mogelijkheden van ICT in fabrieken en productiehallen. Meerdere productiebedrijven gingen u voor. Bent u de volgende?

Zakelijke dienstverlening

De dienstensector is tegenwoordig steeds meer aan het digitaliseren. Maar wat levert deze digitalisering eigenlijk op? DataByte gaat in het échte gesprek met u na wat voor resultaten u wilt behalen. Wat voor doelstellingen kunnen door ICT gefaciliteerd worden? Door taken te verdelen en op een actieve manier samen te werken, krijgt u steeds meer grip op uw ICT.

Overheid

DataByte treedt voor diverse lokale, regionale en landelijke overheidsinstellingen op als een betrouwbare ICT-partner. Met name bij overheidsinstellingen is beveiliging van informatie een belangrijk aandachtspunt. Maar hoe zorgt u dat vertrouwelijke informatie veilig is? Wij adviseren u hierin graag!

Automotive 

Door onze jarenlange ervaring in de autobranche begrijpen wij als geen ander wat voor ICT u nodig heeft. Maar we gaan verder dan onze ICT-oplossingen. Wij begrijpen uw organisatie en weten waar u dagelijks mee bezig bent. Alleen zo koppelt DataByte organisatiedoelen aan ICT-doelen en krijgt u grip op uw ICT.

Logistiek

DataByte helpt de logistieke wereld digitaal te ontwikkelen. Als betrouwbare partner zorgen wij voor optimale, complexe infrastructuren en operationele processen binnen uw onderneming. Een papierloze onderneming is mogelijk! Laat ICT uw organisatie verder brengen.

Onderwijs

De wereld van het onderwijs verandert razendsnel. ICT speelt daarin een belangrijke rol. DataByte heeft haar eigen onderwijslabel genaamd Volution. Volution zet uw ICT-vraagstukken om in oplossingen. Niet voor niets wonnen wij samen met ’t Ravelijn, de Microsoft Education Partnership Award in 2016. Ook ontwikkelden wij een digitaal LOB-dossier, handig voor vmbo studenten en volledig te integreren met Office 365 en materialen van meerdere uitgeverijen. Maak gebruik van onze ICT-expertise in de onderwijssector.

Handel

Al jarenlang heeft DataByte ervaring en expertise op het gebied van ICT-oplossingen in de handelssector. Uit ervaring weten we dat informatie-uitwisseling een grote rol speelt binnen uw handelsonderneming. Met een breed aanbod aan ICT-oplossingen zorgen wij ervoor dat uw informatiestromen op een effectieve manier worden ingericht. Informatie is zo voor u altijd toegankelijk. Dit geeft uw handelsonderneming meer flexibiliteit en een grote kostenbesparing!

Onze klanten

Deze klanten gingen u voor.

Onze diensten

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.
Tags: