Teams Calling

Teams calling

Oplossing: Communicatie services

Teams calling

DataByte en AskRoger

Teams calling

Microsoft Teams is uitgegroeid tot een begrip in het nieuwe digitale werken. Het is voor veel organisaties hét platform voor alle vormen van collaboratie en communicatie. Na chatten en online vergaderen is bellen via Teams met Teams calling een logische vervolgstap. Integreer Microsoft Teams met uw telefoniecentrale en diverse applicaties, zodat medewerkers overal en met elk device via het vaste nummer bereikbaar zijn.

Altijd bereikbaar met Teams calling

Teams calling is een complete en flexibele telefonieoplossing die volledig geïntegreerd is binnen de moderne werkplek, via een platform dat waarschijnlijk al in gebruik is bij medewerkers.

Bellen met Microsoft Teams

Bellen met Teams is volledig plaats en device onafhankelijk. Bellen met een fysiek bureautoestel is net zo eenvoudig als bellen met de Teams applicatie op uw laptop of smartphone. Daarnaast kunt u uw bestaande vaste telefoonnummer(s) behouden. Alle functionaliteiten van uw ‘traditionele’ telefonieoplossing zijn terug te vinden in Teams calling. Toch kan migreren naar een nieuwe telefonieoplossing een lastig traject zijn, omdat bereikbaarheid belangrijk is.

Migratie naar Teams calling

Ask Roger! (onderdeel van Interstellar) is expert op het gebied van migratie naar Teams calling. Uw organisatie staat hierbij centraal en we kijken samen naar hoe Teams calling u, uw medewerkers én uw klanten verder kan helpen. Denk hierbij aan een koppeling met het CRM-systeem, zodat medewerkers direct zien wat er speelt bij een klant die belt. Fijn voor uw medewerkers, maar zeker ook voor uw klanten die zo nog sneller en beter geholpen worden via Teams calling.

Voordelen van Teams calling

  • Schaalbaar: Schaal het aantal spraakanalen eenvoudig op of af doordat alles centraal geregeld wordt via Microsoft.
  • Eén oplossing: Gebruik één platform voor alle interne en externe communicatie, wel zo overzichtelijk!
  • Beheer: Laat zorgen over bereikbaarheid los, wij beheren Teams calling en zorgen dat het veilig werkt.
  • Gebruiksgemak: Laat medewerkers bellen via Teams. Dit is een logische vervolgstap, omdat ze waarschijnlijk toch al bekend zijn met het werken in Teams.
  • Altijd en overal bereikbaar: Geef medewerkers de mogelijkheid om altijd en overal te werken, maar wel met een professionele telefonieoplossing.
  • Integratiemogelijkheden: Koppel Teams calling bijvoorbeeld aan uw CRM-systeem en maak communicatie persoonlijk.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.