Datalek voorkomen

ICT Consultancy

Dienst: Innoveren met ICT

ICT Consultancy

ICT-consultancy geeft GRIP op uw ICT

ICT is waardevol voor uw organisatie. Wij geloven dat ICT een middel is om organisaties efficiënter te laten werken en te laten groeien. Wij kunnen u daarbij helpen. Om uw ICT te optimaliseren, hanteren wij een resultaatgerichte werkwijze waarin wij uw bedrijfsstrategie en doelstellingen koppelen aan ICT. De DataByte Grip werkwijze geeft u inzicht, overzicht en houvast. U heeft grip op uw ICT!

ICT-consultancy organisatie

U bent zich ervan bewust dat ICT belangrijk is voor uw organisatie. Het begon bij een goed werkende pc die uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger maakt. Maar ICT gaat steeds verder, zeker voor uw onderneming. Van bedrijfssoftware koppelen om gegevens te delen tot het standaardiseren van uw organisatieprocessen. Maar, hoe zorgt u ervoor dat ICT voor u werkt? 

Organisatiedoelen koppelen aan ICT-doelen

ICT is veel meer dan alleen een kostenpost. Door organisatiedoelen te koppelen aan ICT-doelen draagt ICT bij aan uw organisatie en krijgt u grip op uw ICT. DataByte heeft een unieke werkwijze ontwikkeld om u inzicht, overzicht en houvast te bieden. 

Allereerst: het periodieke gesprek 

Wij beginnen met het échte gesprek. Een gesprek waarbij u en uw ICT-verantwoordelijke(n) aanwezig zijn. Wij bespreken uw huidige ICT-situatie en nemen uw organisatiedoelen door. Waar wilt u in de toekomst naar toe? Vanuit dat oogpunt bekijken wij samen waar uw ICT-omgeving naar toe moet groeien om uw organisatie mee te laten groeien. 

Samen met u vormen wij één team 

Met u bepalen we de organisatie- en ICT-doelen op basis van uw organisatiebeleid. De beleidsonderdelen vertalen we samen naar jaar- en kwartaaldoelen. U weet natuurlijk als geen ander welke organisatiedoelen u wilt behalen en wij weten hoe ICT u daarbij kan helpen. Samen met u vormen wij een team. Vanuit DataByte krijgt u hiervoor een vast contactpersoon, de Business Consultant. Naast vertrouwde gezichten als de accountmanager en technisch specialisten zal de Business Consultant u voorzien van advies en u begeleiden in het proces tot het inzetten van ICT. 

Wij komen elk kwartaal bij u langs

Zodra er een kwartaal verstreken is, zitten wij opnieuw bij u aan tafel. Wij bekijken en bespreken de doelen van het afgelopen kwartaal en zien welke behaald zijn. Niet gehaalde doelen kunnen komen te vervallen of worden op een later moment alsnog ingepland. Dit alles leggen wij bij voorkeur vast in onze tool ScopeDesk. Deze tool geeft u overzicht en vormt de basis voor de gesprekken. Door elke negentig dagen bij u langs te komen begrijpen wij uw organisatie beter, krijgt u controle over uw ICT en kunt u blijven werken aan de verbetering van uw onderneming.  

Met DataByte krijgt u grip op uw ICT. 

Succesverhaal over ICT-consultancy

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.