ICT consultancy

Consultancy

Oplossing: IT-services

Consultancy

ICT-consultancy

ICT is waardevol voor uw organisatie en wij geloven dat juiste inzet van ICT-oplossingen écht bijdraagt aan uw organisatiedoelstellingen. De ICT-wereld is complex en ontwikkelt zich snel. Wij bespreken de trends en ontwikkelingen graag met u tijdens consultancygesprekken en zetten deze om naar concrete adviezen voor uw organisatie.

Consultancy om alles uit uw organisatie te halen

ICT is meer dan alleen een kostenpost. Door strategisch naar uw ICT-omgeving te kijken kan het ICT-budget zo effectief mogelijk ingezet worden ter ondersteuning aan de organisatiedoelstelling. We kijken hiervoor samen naar de toekomst en begeleiden u in het beantwoorden van de volgende vragen:

  • Waar staat uw digitale organisatie nu?
  • Wat zijn de doelstellingen?
  • Welke stappen zijn er nodig om deze doelstellingen te behalen?

Roadmapping

Op basis van de antwoorden op bovenstaande vragen stellen we samen met u een roadmap op, waarin we stap voor stap toewerken naar de beste versie van uw organisatie. Zo ontstaat er een gedegen ICT-strategie waarbij er duidelijkheid komt op het gebied van kosten, kennis en kunde voor de komende jaren.

Periodieke ICT-consultancygesprekken

Als de strategie staat, bespreken we periodiek de situatie door en kijken we hoe het staat met de doelstellingen. We bespreken ook relevante trends en ontwikkelingen die we zien in de markt en bespreken hoe we hier samen op in kunnen spelen. Met deze resultaatgerichte consultancyaanpak krijgt u inzicht, overzicht en houvast op het gebied van ICT. Samen bepalen we de juiste strategie voor uw organisatie!

Voordelen van ICT-consultancy:

  • Doelstellingen behalen: Koppel organisatiedoelstellingen aan concrete ICT-doelen.
  • Gedegen strategie: Zet ICT slim in en denk vooruit door gebruik te maken van roadmaps.
  • Professionele ondersteuning: Zet de jarenlange ervaring en kennis van onze consultants in en haal het beste uit uw organisatie.
  • Persoonlijk contact: Ervaar het voordeel van een consultant die oprecht geïnteresseerd is en uw omgeving door en door kent.
  • Regelmaat: Bespreek trends en ontwikkelingen periodiek, waardoor u altijd vooroploopt op het gebied van ICT.
  • Optimale inzet van ICT: Zorg dat ICT meer dan alleen een kostenpost is en zet ICT strategisch in.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Succesverhalen over consultancy

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.