Connectiviteit

Connectiviteit

Oplossing: Communicatie services

Connectiviteit

Connectiviteit

Op zoek naar een veilige, betrouwbare internetverbinding die volledig is afgestemd op uw wensen en organisatiedoelstellingen? Een betrouwbare internetverbinding die zorgt voor connectiviteit is de basis van elke ICT-oplossing.
Profiteer van ons uitgebreide portfolio en kies uit verschillende netwerken, snelheden, service levels en technieken. Er is altijd een oplossing die aansluit bij uw organisatie!

Altijd bereikbaar via internet

Nederlandse organisaties verbruiken steeds meer data en door alle ontwikkelingen zijn we mobieler dan ooit. Het is dus belangrijk dat medewerkers hierin ondersteund worden door goede connectiviteit.

Zakelijke internetverbinding

Wilt u een zakelijke internetverbinding die gewoon goed en snel werkt? Met de uitgebreide mogelijkheden binnen ons portfolio is er altijd een oplossing die past bij uw wensen en organisatiedoelstellingen. Of het nu gaat over een publieke verbinding of meerdere vestigingen gekoppeld in een eigen netwerk.

Schaalbare connectiviteit

Groeit uw organisatie snel? Dan groeien onze oplossingen gewoon met u mee! Breid uw abonnement gemakkelijk uit met extra IP-adressen en houd bedrijfsapplicaties beschikbaar.

Voordelen van connectiviteit

  • Optimale connectiviteit: Profiteer van stabiel en betrouwbaar internet.
  • Beheer: Maak gebruik van 24/7 actieve monitoring op uw netwerk.
  • Best passende oplossing: Kies uit ons brede portfolio (xDSL, COAX en glasvezel) voor de beste oplossing voor uw organisatie.
  • Beschikbaarheid: Zorg ervoor dat uw organisatie een internetverbinding heeft die altijd goed en snel werkt.
  • Schaalbaar: Breid uw oplossing eenvoudig uit.
  • Altijd en overal bereikbaar: Zorg ervoor dat uw medewerkers altijd en overal verbonden zijn.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.