Hybrid cloud

Hybrid cloud

Oplossing: Infrastructuur en cloud

Hybrid cloud

Hybrid cloud

De flexibiliteit en schaalbaarheid van een public cloud combineren met de exclusiviteit, controle en beschikbaarheid van on-premise of private cloud? Dat kan met een hybrid cloud! Creëer de optimale omgeving waarin kosten, werkbaarheid en beveiliging in balans zijn.

Wat is een hybrid cloud?

Een hybrid cloud, ook wel hybride cloud, is het beste van beide werelden. Het is een combinatie van on-premise of een private cloud verbonden met een public cloud. Een deel van uw omgeving bevindt zich in een eigen datacenter of uw private cloud en het andere deel staat op een public cloud. Uit deze combinatie vallen veel voordelen te halen. Uw eigen omgeving kunt u gebruiken voor bedrijfskritische activiteiten en de public cloud gebruikt u voor activiteiten waarbij veiligheid van minder groot belang is.

De optimale cloud combinatie voor uw organisatie

Het kan een uitdaging zijn om deze gecombineerde omgeving zo optimaal mogelijk in te richten. Een verkeerde keuze bij het overzetten van applicaties of gegevens kan leiden tot onnodig hoge kosten, verlies van productiviteit en slechte beheerbaarheid. Een goede inrichting van een hybrid cloud omgeving is dus cruciaal.

Inrichting van de omgeving

Ga samen met een specialist na welke applicaties en gegevens bedrijfskritisch zijn en dus goed beveiligd moeten worden. Ook bekijken we welke applicaties op welk platform het beste tot hun recht komen op basis van werkbaarheid, snelheid, kosten, beveiliging. Zo ontstaat er een optimale combinatie die volledig aansluit bij de belangen van uw organisatie!

Voordelen van hybrid cloud:

  • Maatwerk: Creëer een omgeving die volledig aansluit bij de wensen en werkwijze van uw organisatie.
  • Optimale beveiliging: Beveilig bedrijfskritische applicaties optimaal en bespaar kosten op minder belangrijke applicaties en data.
  • Controle: Krijg controle over data, beveiliging en kwaliteit van de belangrijke applicaties en data.
  • Advies en ondersteuning: Vind samen met onze specialisten de ideale combinatie tussen on-premise, private cloud en public cloud.
  • Volledig gecertificeerd: Voldoe aan de vereiste regelgeving vanuit de overheid, leveranciers en/of klanten.
  • Soepele migratie: Migreer de applicaties naar de juiste omgeving onder goede begeleiding.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Download de whitepaper

Bekijk in deze whitepaper de vergelijking van de verschillende oplossingen en kies voor de beste cloud omgeving voor uw organisatie.

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.