Private cloud

Private cloud

Oplossing: Infrastructuur en cloud

Private cloud

DataByte en fundaments

Private cloud

Heeft u specifieke wensen voor uw cloud? En wilt u maximale controle over wat er binnen uw cloud omgeving gebeurt? Kies dan voor een op maat gemaakte cloud omgeving, ofwel een private cloud. Met een private cloud bent u de enige gebruiker van de cloud omgeving, wat leidt tot de hoogste prestaties, maximale beveiliging en flexibiliteit. Kortom; de hoogste garanties in gebruik. Daarnaast voldoet uw organisatie hiermee aan de strikte wetgeving die eisen stelt aan de opslag en locatie van data.

Focus op uw bedrijfsdoelen met IaaS

Een flexibel en veilig cloud fundament voor groei en innovatie, dat is Infrastructure as a Service (IaaS) van Fundaments. Samen met Fundaments (onderdeel van Interstellar) bieden we een private cloud omgeving aan. De volledig virtuele infrastructuur die hierbij hoort, is niet alleen schaalbaar en continu up-to-date, maar ook altijd en overal toegankelijk. Wij beheren de omgeving en zorgen voor de hoogst mogelijke beschikbaarheid. Daardoor kunt u zich volledig focussen op uw corebusiness en het behalen van uw bedrijfsdoelen.

Veilige private cloud met IaaS

Uw data staat met IaaS veilig in de Nederlandse cloud. Dankzij het groot gedimensioneerde platform kunt u makkelijk op- en afschalen, zodat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. Daarnaast kan uw private cloud omgeving geheel worden ingericht conform de voor uw organisatie geldende wet- en regelgeving. De Nederlandse Tier 3+ datacenters voldoen allemaal aan de strikte eisen van de ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 certificering.

Voordelen van private cloud

  • Maatwerk en exclusiviteit: Stel de private cloud geheel naar eigen voorwaarden op. Ook beheer en SLA’s passen wij aan naar uw wensen.
  • Maximale beschikbaarheid: Realiseer een zo hoog mogelijke beschikbaarheid door gebruik te maken van meerdere Nederlandse Tier 3+ datacenters.
  • Altijd in control: Krijg volledige controle over data, beveiliging en kwaliteit door een op maat gemaakte cloud oplossing.
  • Volledig gecertificeerd: Voldoe aan de strikte eisen van de ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 certificering.
  • OPEX-kostenmodel: Betaal alleen voor wat uw organisatie gebruikt.
  • Public cloud integratie: Koppel uw private cloud eenvoudig aan andere clouds zoals Google en Microsoft.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Welke cloud past bij uw organisatie?

Download de whitepaper en lees meer over de voor- en nadelen van de verschillende soorten cloud oplossingen.

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.