Software ontwikkeling

Software ontwikkeling

Oplossing: IT-services

Software ontwikkeling

Software ontwikkeling

Tijd en kosten besparen door nog efficiënter te werken? Kies dan voor slimme softwareoplossingen die processen binnen uw organisatie ondersteunen. Samen kijken we naar de beste oplossing. Is er geen passende standaardoplossing? Dan ontwikkelen we software op maat. Ook begeleiden we u bij de implementatie van de oplossing, zodat uw organisatie écht efficiënter gaat werken.

Softwareoplossingen passend bij uw organisatie

Hoeveel systemen gebruiken u en uw collega’s op een dag? Van boekhoudsystemen tot ordersystemen en van planningstools tot CRM-systemen. Door systemen zoals Exact, Unit4, AFAS en Office 365 aan elkaar te koppelen, worden dagelijkse werkzaamheden een stuk eenvoudiger. Als softwaresystemen onderling met elkaar geïntegreerd zijn, kunnen medewerkers efficiënter werken. Door deze koppelingen is het niet meer nodig om handmatig gegevens in te voeren, waardoor de kans op fouten en dubbele invoeren beperkt wordt.

Onze softwareoplossingen

Loket2Profit: Loket2Profit is een speciale koppeling tussen Loket.nl en AFAS Profit, waardoor het handmatig overzetten van gegevens verleden tijd is.
ScopeDesk: ScopeDesk AVG biedt u een simpele softwareoplossing om verwerkingsregisters te vullen en bij te houden. Hiermee weet u zeker dat u AVG-compliant bent en dat u dit kunt aantonen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over AVG en u bespaart tijd.
Volution:  Volution helpt docenten bij het onderwijzen en begeleiden van leerlingen en het informeren van ouders. Via het digitale onderwijsplatform krijgen docenten, leerlingen en ouders veilig, eenvoudig en overzichtelijk toegang tot informatie die voor hen van toepassing is.
SmartFactory: SmartFactory zorgt ervoor dat uw organisatie inzicht en sturing krijgt in het productieproces. Administratieve systemen worden gekoppeld met de productieomgeving om op die manier inzicht te krijgen. Daarbij is het streven zoveel mogelijk papierloos te werken.

Software laten ontwikkelen

Er zijn veel softwaresystemen op de markt, maar de kans is aanwezig dat geen van deze oplossingen precies aansluit bij uw organisatiebehoeften. Wij brengen dan graag samen met u de specifieke wensen, doelen en eventuele problemen in beeld. Vervolgens ontwikkelen we software op maat passend bij uw organisatie. Hiervoor hanteren we een stapsgewijze softwareaanpak, waarin we u meenemen in het traject en ervoor zorgen dat we een applicatie ontwikkelen die uw organisatie écht verder helpt.
Op zoek naar overzichtelijke dashboards om data slim in te zetten? Kijk dan eens naar onze power BI oplossingen.

Voordelen van software ontwikkeling:

  • Ruime keuze: Kies uit bestaande softwaresystemen of laat software ontwikkelen.
  • Ondersteuning: Word tijdens de implementatie begeleid door onze softwarespecialisten.
  • Efficiënter werken: Werk efficiënter door systemen met elkaar te integreren.
  • Tijd en kosten besparen: Richt processen opnieuw in en bespaar zo tijd en kosten.
  • Tevreden medewerkers: Beperk handmatige invoer en maak dagelijkse werkzaamheden van uw collega’s eenvoudiger.
  • Procesoptimalisatie: Verhoog de kwaliteit van processen en verklein de kans op fouten.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.
Tags: