Digitalisering

Moderne werkplek

Dienst: Innoveren met ICT

Moderne werkplek

Moderne werkplek: slim samenwerken, altijd en overal 

Met de Moderne werkplek werken uw medewerkers overal op een veilige manier samen en zijn zij flexibel in hun keuze van devices en apps. U laat uw medewerkers niet harder werker, maar efficiënter. Het belangrijke Cloud-component van de Moderne werkplek zorgt (naast de vele voordelen) ook voor nieuwe uitdagingen op het gebied van veiligheid & compliancyIn de Moderne werkplek van DataByte is alles ondergebracht. 

Medewerkers het werk mogelijk maken. Op de manier die het best bij hen en uw organisatie past, met optimaal gebruik van de middelen die beschikbaar zijn. Klinkt logisch, maar het is voor veel organisaties op dit moment een grote uitdaging.  

Wij helpen uw medewerkers veilig en slim samenwerken, altijd en overal. Dat zorgt voor vrijheid, flexibiliteit en uiteindelijk verhoogde productiviteit. Zo’n grondige vernieuwing van processen, data en intelligentie geeft medewerkers en innovatie de ruimte. Maar dit vraagt ook om een andere werkwijze.  

De Moderne werkplek 

De Moderne werkplek van DataByte is volledig gepersonaliseerd. Een werkplek waar iedereen mee aan de slag wil én kan. Want daar zorgen onze adoptie consultants voor. Zij weten als geen ander waar medewerkers tegen aan kunnen lopen en hoe deze vragen weg te nemen. Zo wordt uw nieuwe tool optimaal gebruikt en ingezet! Adoptie is daarom, net als Functioneel beheer, bij ons een standaard onderdeel van de Moderne werkplek.  

Meer weten?

Neem contact op met Michiel

Onze moderne werkplek bestaat uit de volgende onderdelen:

Voordelen van een Moderne werkplek: 

  • Vind en deel relevante informatie direct en gemakkelijk  
  • Werk écht samen op verschillende plekken  
  • Uw intellectueel eigendom is veilig  
  • Op elk device, op elk moment  

Succesverhaal over de Moderne werkplek

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.