Modern beheer

Modern beheer

Oplossing: Moderne werkplek

Modern beheer

Modern beheer

Met een goed ingerichte werkplek stijgt de productiviteit, tevredenheid en samenwerking binnen uw organisatie. In deze werkplek staan niet langer de devices, maar de gebruikers centraal. Medewerkers willen altijd en overal kunnen werken en daarvoor is een moderne manier van werkplekbeheer cruciaal. Wij beheren en monitoren uw werkplekken en Microsoft 365 omgevingen. Ook installeren we updates en bieden we support op de werkplek, zodat storingen voorkomen worden en u altijd met de nieuwste versies werkt.

Werkplekbeheer passend bij uw moderne werkplek

Werkplekbeheer is belangrijk om uw werkplekken goed te laten functioneren en de productiviteit te borgen. Wij komen periodiek op locatie om beheer uit te voeren, waarbij de frequentie afhankelijk is van het aantal werkplekken. Door controles op de werkplekken verbeteren we de beschikbaarheid en de veiligheid van het netwerk in zijn geheel.

Microsoft 365 beheer uitbesteden

Naast beheer op de werkplekken, beheren we ook de Microsoft 365 omgeving. We nemen de status van Microsoft 365 diensten zoals SharePoint en Exchange Online door, onderzoeken meldingen en waarschuwingen en lossen deze waar nodig op. Wanneer er nieuwe functionaliteiten zijn in de Microsoft 365 omgeving, activeren en installeren we die in overleg.
Om de werkplekken optimaal te benutten, kunnen medewerkers tijdens kantoortijden gebruik maken van de DataByte supportdesk.

Voordelen van modern werkplekbeheer

  • Kwaliteitsgarantie hardware: Hardware is voorzien van monitoring, een ondersteunde versie van Windows en een omgeving gebaseerd op Microsoft 365.
  • Altijd up-to-date: Werk altijd met de nieuwste versies doordat updates worden automatisch worden geïnstalleerd.
  • Verhoogde productiviteit: Minimaliseer de kans op storingen, waardoor de productiviteit van medewerkers verhoogd wordt.
  • Support op de werkplek: Ondersteun medewerkers door gebruik te maken van de DataByte supportdesk. Conform het SLA worden vragen afgehandeld.
  • Beheer van Microsoft 365 omgeving: Beheer niet alleen de werkplekken zelf, maar ook de Microsoft 365 omgeving en diensten.
  • Optimale beveiliging: Verbeter de beveiliging en beschikbaarheid van het netwerk door controles op de werkplekken.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Succesverhalen over modern beheer

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.