Managed Services

Dienst: Basisdienstverlening

Managed Services

Managed services: totaalpakket waarin wij u volledig ontzorgen 

U wilt een digitale omgeving die aansluit bij uw organisatie specifieke behoeften, zodat u efficiënt, veilig en met plezier kunt werken. Om ervoor te zorgen dat uw digitale omgeving goed functioneert én blijft functioneren, nemen wij het beheer en support ons.  

Tal van mogelijkheden met Managed Services

Het grote voordeel van Managed Services is dat u de keuze heeft uit tal van mogelijkheden. Veel producten en diensten die wij aanbieden, kunnen afzonderlijk (alleen de tools) worden afgenomen, zodat uw organisatie zelf de monitoring en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden oppakt, of kunnen in combinatie met Managed Services worden afgenomen. Er kan ook gekozen worden om voor de servers Managed Services af te nemen en de werkstations in eigen beheer te houden. Genoeg keuze dus! En altijd een oplossing die past bij uw wensen.  

Beheer en support van uw servers en/of werkstations

Met onze Managed Services wordt het beheer en support van servers en/of werkstations periodiek en automatisch opgepakt en heeft uw organisatie hier geen omkijken naar. Voorbeelden van periodieke taken van Managed Services zijn: het installeren van patches/updates, updaten van supported system software, installeren van Service Packs en hotfixes, controleren op de werking van de back up software en onderhouden van aanwezige Microsoft SQL- en/of mailservers. Taken die niet geautomatiseerd uitgevoerd worden, worden periodiek ingepland door één van onze engineers. Zo is uw ICT-omgeving altijd up to date!  

Onderdelen van onze Managed Services oplossing*: 

 

* Alle diensten zijn ook afzonderlijk (op basis van nacalculatie) mogelijk  

De voordelen van Managed Services:

  • Uw digitale omgeving functioneert optimaal door Managed Services van DataByte. 
  • Monitoring en Managed Antivirus zijn bij Managed Services inbegrepen. 
  • Het beheer en support kan op maat worden afgenomen. 
  • 24×7 bereikbaar voor het melden van storingen. Kritieke (veiligheids)problemen worden snel geconstateerd en opgepakt. 

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Succesverhaal over Managed Services

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.