Managed services

Oplossing: IT-services

Managed services

Managed services

Efficiënt, veilig en met plezier werken in een digitale omgeving? Met managed services nemen wij het beheer en de support van u over. Zo zorgen wij ervoor dat uw digitale omgeving goed functioneert en blijft functioneren. Er is altijd een oplossing die past bij uw situatie en wensen.

Tal van mogelijkheden met managed services

Het grote voordeel van managed services is de ruime keuzemogelijkheid. Veel producten en diensten kunt u zowel afzonderlijk als met managed services afnemen. U kunt onder andere denken aan managed servers, managed werkplekken en managed devices, maar ook monitoring, gebruikersondersteuning en systeembeheer vallen onder onze managed services.

Combinatie met eigen beheer

Wanneer u producten en diensten afneemt zonder managed services, pakt uw organisatie zelf de monitoring en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden op. Wanneer u kiest voor managed services, nemen wij het beheer en de support volledig over en heeft u hier geen omkijken meer naar. Een combinatie ervan is ook mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld managed services afnemen voor de servers, maar wilt u de werkstations liever in eigen beheer houden? Dat kan!

Beheer en support bij managed services

Wij pakken het beheer en support periodiek en automatisch op. Bij periodieke werkzaamheden kunt u denken aan het installeren van patches, installeren van service packs en hotfixes, controleren van de back-up software en onderhouden van Microsoft SQL- en/of mailservers. Onze engineers voeren de taken uit die niet geautomatiseerd zijn, zodat uw ICT-omgeving altijd up-to-date is!

Voordelen van managed services:

  • Tal van mogelijkheden: Combineer managed services geheel naar eigen wens met eigen beheer.
  • Totaal oplossing: Word volledig ontzorgd op het gebied van ICT met onze managed services.
  • Monitoring: Blijf ongehinderd doorwerken door de adequate monitoring van DataByte.
  • Oplossing op maat: Bepaal wat u belangrijk vindt en stel zo uw eigen managed services samen.
  • Professionele ondersteuning: Laat onze ervaren engineers het beheer en de daarbij behorende taken uitvoeren.
  • Zorgeloos werken: Geef zorgen rondom beheer en support uit handen, zodat u volledig ontzorgd bent op het gebied van ICT.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Succesverhalen over managed services

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.