Microsoft 365

Microsoft 365

Oplossing: Moderne werkplek

Microsoft 365

Microsoft 365

Binnen uw organisatie beter samenwerken en communiceren? Als gecertificeerde Microsoft Gold Partner adviseren we u over welke Microsoft 365 licentie(s) aansluiten bij de eisen, wensen en ambities van uw organisatie. Uw bedrijfsactiviteiten en medewerkers staan hierbij centraal en het doel is om uw organisatie efficiënter in te richten. Dat zorgt niet alleen voor tevreden medewerkers, maar ook voor verbeterde processen en tevreden klanten!

Beter samenwerken met Microsoft 365

Bij veel organisaties blijkt het uitrollen van Microsoft 365 ingewikkelder dan gedacht. Bij de implementatie moet u rekening houden met diverse koppelingen met het bestaande netwerk. Voor een succesvolle overgang heeft u ook verschillende gegevens van gebruikers nodig om te bepalen hoe uw organisatie het best kan migreren.

Ondersteuning van Microsoft Gold Partner

Als gecertificeerde Microsoft Gold Partner begeleiden wij u en brengen we de mogelijkheden van Microsoft 365 in kaart. Met de apps binnen Microsoft 365 verbetert u bedrijfsprocessen. Medewerkers werken makkelijker samen in documenten en zij kunnen altijd en overal bij documenten, e-mails en contacten. Via Microsoft 365 kunt u ook eenvoudig videovergaderingen organiseren en chatten met collega’s en externen. Niet alleen u en uw medewerkers ervaren voordelen van deze moderne manier van werken, ook uw klanten zullen verbetering ervaren!

Voordelen van Microsoft 365

  • Efficiënte communicatie: Communiceer efficiënt in uw digitale omgeving, bijvoorbeeld met groepschats en online videovergaderingen.
  • Altijd en overal werken: Werk veilig vanaf verschillende locaties en apparaten.
  • Alles op één plek: Beheer uw e-mail, agenda, contacten en taken allemaal via Microsoft 365.
  • Optimaal samenwerken: Werk samen met collega’s in één bestand, zonder dat er verschillende versies ontstaan.
  • Flexibiliteit: Breid Microsoft 365 geheel naar wens van uw organisatie uit met verschillende apps en services.
  • Optimalisatie bedrijfsprocessen: Digitaliseer processen, zodat medewerkers efficiënter kunnen (samen)werken. Uiteindelijk zorgt dit voor verbeterde bedrijfsprocessen en hier zijn ook uw klanten gebaat bij.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Succesverhalen over Microsoft 365

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.