BaaS Back up as a Service

BaaS

Oplossing: Infrastructuur en cloud

BaaS

DataByte en fundaments

Back-up as a Service

Data is de essentie van elke organisatie. Maar liefst 60% van de bedrijven die kritieke gegevens verliezen, wordt binnen 6 maanden na het verlies gesloten. Gegevensverlies is vaak een grote zorg voor Software-as-a-Service (SaaS)-klanten, omdat het back-upbeleid van SaaS-leveranciers geen volledig en snel herstel van verloren gegevens kan garanderen. Gegevens kunnen in gevaar komen door gebruikersfouten, hacking, synchronisatieproblemen of kwaadwillende insiders.
Gegevensverlies en de zorgen eromheen kunnen eenvoudig worden voorkomen door SaaS-applicaties te koppelen aan een complete BaaS-back-up- en hersteloplossing.

Bescherm uw gegevens met BaaS

Online back-upservice, ook wel cloud back-up of back-up-as-a-service (BaaS) genoemd, is een methode voor externe gegevensopslag. Met BaaS wordt er regelmatig een back-up gemaakt van bestanden, mappen of de volledige inhoud van een harde schijf op een externe locatie. Zo beschermt u informatie tegen het risico van verlies als gevolg van cyberaanvallen, gebruikersfouten of andere incidenten. BaaS verbindt systemen met een private, public of hybrid cloud. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het roteren en beheren van tapes of harde schrijven op een externe locatie.

Back-up as a Service

Profiteer met de clouddiensten van Fundaments van de ingebouwde WAN-optimalisatie technologie van Veeam. Veeam Cloud Connect biedt een volledig geïntegreerde, snelle en veilige manier om back-ups te maken en te repliceren naar de cloud. Een volledig geautomatiseerde, snelle en veilige manier voor back-up en recovery op een tweede locatie, waarbij uw gegevens binnen enkele minuten worden teruggeplaatst.

Voordelen van Back-up as a Service:

  • Gemak: Automatiseer back-ups volledig en vergeet het proactief opslaan, labelen en volgen van informatie. Geen zorgen meer over gegevensverlies!
  • Altijd back-ups beschikbaar: Back-ups worden dagelijks getest en gemonitord, waardoor u altijd kunt terugvallen op een werkende back-up.
  • Beveiliging: Minimaliseer de risico’s van dreigingen zoals hackers, natuurrampen en gebruikersfouten met versleutelde gegevens in BaaS.
  • Betaalbare back-ups: Betaal niet meer voor tapedrives, servers en transport van back-ups. Verlaag met BaaS ook de arbeid die nodig is om back-ups te beheren.
  • Makkelijk herstellen: Vind gegevens makkelijk terug door meerdere niveaus van redundantie. Hoe meer niveaus, hoe beter u beschermd bent tegen verlies.
  • Schaalbaarheid: Betaal alleen voor de opslag die u afneemt, waardoor u nooit onnodige investeringen doet en de opslag makkelijk kunt uitbreiden.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.