Wachtwoordloze authenticatie

Tooling

Oplossing: Security services

Tooling

Tooling met Microsoft EM+S

Hoe brengt u beveiliging en werkbaarheid in balans? Als organisatie staat u voor nieuwe uitdagingen. De ene groep medewerkers gebruikt een tablet of smartphone, terwijl anderen vanaf een vast of gedeeld device werken. De steeds grotere behoefte aan keuzevrijheid (zowel qua apparatuur, locatie en applicaties) kan optimale beveiliging tegenwerken. Tooling zorgt ervoor dat medewerkers op een flexibele manier kunnen werken, zonder dat dit ten koste gaat van de beveiliging van uw organisatie.

Microsoft Enterprise Mobility + Security

Microsoft Enterprise Mobility + Security (EM+S) is een platform voor mobiliteitsbeheer en beveiliging. Deze volledig cloud gebaseerde oplossing beheert en beveiligt mobiele apparaten en applicaties in uw netwerk, zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit en keuzevrijheid van medewerkers. Met EM+S beperkt u daarnaast shadow IT tot een minimum en zorgt u voor een optimaal beveiligde omgeving.

Betere beveiliging met de EM+S E5 variant

Met Microsoft EM+S E5 biedt u medewerkers de mogelijkheid om in te loggen met Single Sign On (SSO). Het wachtwoord wordt gekoppeld aan alle applicaties op het account, waardoor uw medewerkers met één wachtwoord, vingerafdruk of gezichtsherkenning toegang krijgen tot alle applicaties binnen de moderne werkplek. Veilig, snel én efficiënt!

Bescherm informatie met tooling

Ook beschermt de E5 variant met Microsoft Intune door middel van Mobile device Management (MDM) en App Management (MAM), bedrijfsapplicaties en data op elk apparaat. Door zakelijke applicaties te scheiden van privé informatie voorkomt u dat gegevens uitgewisseld worden tussen zakelijke en privé applicaties bij een Bring Your Own Device beleid (BYOD).

Voordelen van tooling met Microsoft EM+S

  • Productiviteit: Verhoog de productiviteit van medewerkers door oplossingen als SSO waarmee een werkbare omgeving ontstaat.
  • Gebruiksgemak: Zorg dat beveiliging niet ten koste gaat van gebruiksgemak en werkbaarheid met EM+S.
  • Optimale beveiliging: Beveilig uw organisatie optimaal met oplossingen zoals Azure Information Protection, MDM en MAM.
  • Integratie: Integreer tooling met alle voorzieningen binnen uw werkplekken.
  • Moderne manier van werken: Ervaar de voordelen van het moderne werken met bijvoorbeeld een BYOD-beleid.
  • Altijd en overal veilig: Geef medewerkers de flexibiliteit om altijd en overal te werken, maar wel op een veilige manier.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Uw organisatie optimaal beveiligen?

Download de whitepaper ICT-security en ga er direct mee aan de slag!

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.