Wifi site survey

Wifi survey

Oplossing: Infrastructuur en cloud

Wifi survey

Wifi survey

Welke wifioplossing past het beste bij uw organisatie? Hoeveel access points zijn er nodig op locatie? Met de wifi site survey maken wij een wifi heatmap van uw locatie. Zo krijgt u inzicht in de dekking en de sterkte van het draadloze netwerk. U voorkomt met de wifi site survey dat de capaciteit en dekking van uw draadloze netwerk een grove inschatting wordt.

Wifi heatmaps voor uw organisatie

Met behulp van meetapparatuur stellen we voor uw organisatie een wifi heatmap op. Deze wifi heatmap is een visuele weergave van de dekking en de sterkte van het draadloze netwerk. Op de plattegrond van uw locatie ziet u dan aan de hand van verzamelde gegevens en de locatie van access points duidelijk waar probleemgebieden zich bevinden. Op basis van betrouwbaar onderzoek en duidelijk inzicht optimaliseren we uw netwerk.

De juiste oplossing met behulp van de wifi site survey

Maak keuzes over uw netwerken door de wifi heatmap op basis van data in plaats van gevoel. In één oogopslag ziet u gaten in de dekking. Optimaliseer deze en zorg zo voor hogere snelheden en een geoptimaliseerd draadloos netwerk. Als u kiest voor de wifi site survey bij DataByte ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. Daarbij leveren we ook een kitlist aan met de benodigde apparatuur om uw netwerk te optimaliseren. Zo draagt de wifi site survey bij aan netwerkoptimalisatie binnen uw organisatie.

Voordelen van wifi site survey

  • Nieuwste meettechnieken: Krijg betrouwbare inzichten uit onze metingen die we uitvoeren met de beste meetapparatuur.
  • Visuele weergave: Ontvang in het site survey rapport de visualisatie van de dekking en de sterkte, weergegeven op een plattegrond.
  • Rapportage: Ontvang een uitgewerkt rapport inclusief kitlist met de benodigde apparatuur.
  • Betrouwbaar: Baseer de capaciteit en dekking van uw netwerk op basis van betrouwbare gegevens in plaats van grove inschattingen.
  • Personalisatie: Geef vooraf uw voorkeuren door als het gaat over gewenste performance en stabiliteit.
  • Kostenbesparend: Bespaar kosten door de access points zo efficiënt mogelijk te plaatsen.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.