Alles over werken bij DataByte

DataByte bestaat meer dan dertig jaar en is te jong om stil te staan

Bij DataByte werken deskundige collega’s vanuit verschillende disciplines om onze klanten succesvol te maken. Eén ding hebben wij gemeen: onze kernwaarden. Hierdoor zijn we instaat om elke dag weer te verbeteren. Voor onszelf maar ook voor onze klanten. Kan jij ook niet stil blijven staan? Dan maken we graag kennis met jou!
Betrokken

We hebben interesse in de dromen, uitdagingen en ambities van onze klanten en collega’s.

Initiatief nemen

Vooroplopen, kansen signaleren én actie ondernemen!

Collectief willen winnen

Klanten succesvol maken door het maximale uit onszelf en onze collega’s te halen.

Blijven ontwikkelen

Werken bij DataByte is werken vanuit jouw talenten.

Eerlijk en oprecht

We zien feedback als kans om onszelf en onze collega’s te helpen ontwikkelen.

Trots op elkaar

We vieren ons succes en staan stil bij de geleverde team-effort.

Verleden, heden, toekomst

Op 17-jarige leeftijd richtte John Heijnen DataByte op. Hij deed dat vanaf zijn zolderkamer in zijn ouderlijk huis in de Van Bredastraat in Steenbergen. In 30 jaar groeide DataByte uit tot een succesvolle organisatie met ambitieuze collega’s.

Ons team in cijfers

Werken bij DataByte is niet alleen werken in een deskundig team, maar ook in een betrokken team. Met klanttevredenheid hoog in het vaandel, zou dat niet anders kunnen. De gemiddelde DataByter draagt ruim 8 jaar bij aan het succes van DataByte. De jubilea van onze collega’s vieren we met elkaar. Met diversiteit onder onze collega’s blijven we van én met elkaar leren. Waar we dan weer niet in verschillen, is dat we bijna allemaal uit de buurt komen!

Dit zijn wij

Wat antwoorden medewerkers als je ze vraagt wat zij kenmerkend vinden voor het werken bij DataByte?

Nou, die vraag hebben wij gesteld!

De vrijheid en flexibiliteit die je binnen DataByte krijgt, is het antwoord dat bijna elke collega geeft. Binnen DataByte heb je de ruimte om jouw eigen uitdagingen en kansen te creëren. Hiervoor neem je wel zèlf het initiatief.

We doen het goed, maar we geloven dat verbetering altijd mogelijk is. Initiatieven worden gewaardeerd. Zo kunnen wij onszelf blijven ontwikkelen. Als persoon maar ook als organisatie.

Bevlogen in het werk en betrokken bij DataByte. Zo typeer je een DataByter. Binnen verschillende vakgebieden werken we aan ons gemeenschappelijke doel: tevreden klanten. Daar willen we het beste voor. Het maakt daarin niet uit of je direct bij de klant aan tafel zit of op de achtergrond ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Samen maken we het verschil. En het leukste? Het lukt. Daar zijn we trots op!

Eerst zien, dan geloven

Wij zijn trots op wie we zijn. Maar, we vinden het vooral belangrijk jou een eerlijk beeld te geven. Daarom bieden we een kijkje achter de schermen.

Wij geven ICT een gezicht. Hoe dat er in de praktijk uit ziet? Collega Kevin vertelt er alles over in deze vlog gemaakt door LEF Media!

Onze vacatures

DataByte bestaat meer dan dertig jaar en is te jong om stil te staan. Wij zoeken nieuwe collega’s die zich willen ontwikkelen, niet stil kúnnen staan en onze groei komen versterken!

Maak kennis met ons team

DataByte bestaat meer dan dertig jaar en is te jong om stil te staan. Wij zoeken nieuwe collega’s die zich willen ontwikkelen, niet stil kúnnen staan en onze groei komen versterken!