Sharepoint Intranet

SharePoint intranet

Oplossing: Moderne werkplek

SharePoint intranet

DataByte en Exite

SharePoint intranet

Deel en organiseer gegevens met Microsoft SharePoint. Afgelopen jaren is Microsoft SharePoint uitgegroeid tot het krachtigste platform in documentmanagement en online samenwerken. Snel een passend intranet voor uw organisatie realiseren? In de SharePoint intranetomgeving maakt u nieuwsberichten aan en laat u medewerkers zien wat voor hen belangrijk is. Zo maakt u het samenwerken niet alleen makkelijker, maar creëert u ook betrokkenheid in de organisatie.

Wat is SharePoint?

SharePoint is een cloud based intranetomgeving waar u veilig digitale informatie kunt uitwisselen. Met een intranetomgeving op SharePoint creëert u betrokkenheid onder medewerkers. Medewerkers kunnen alle mogelijke bestandstypen uitwisselen, projecten, agenda’s en taken beheren, business intelligence rapporten opstellen en veilig en overzichtelijk communiceren met collega’s.

Samenwerken en documenten delen in Microsoft SharePoint

SharePoint is naadloos te integreren met andere apps binnen Office 365 zoals Word, Excel, PowerPoint, Power BI, Power Apps en Power Automate. Niet alleen Office documenten, maar ook alle andere digitale bestanden kunt u in SharePoint opslaan. Zo kunnen medewerkers altijd en overal snel bij de bestanden die zij nodig hebben om hun werk goed uit te voeren. Ook kunt u SharePoint koppelen met Microsoft Teams en OneDrive voor een optimale interne samenwerkingen en projectplanning.

SharePoint intranet voor uw organisatie

De functies van SharePoint zijn goed op elkaar afgestemd, waardoor uw organisatie snel kan inspelen op veranderingen. Medewerkers kunnen in SharePoint gegevens, ideeën en expertises delen, waardoor er betrokkenheid ontstaat en iedereen altijd up-to-date is. Met SharePoint intranet maakt u de samenwerking binnen uw organisatie veel effectiever. Wij zetten tijdens dit proces de expertise van Exite Digital (onderdeel van Interstellar) in.

Voordelen van SharePoint intranet

  • Betrokkenheid binnen de organisatie: Deel nieuws en informatie met medewerkers via intranet, ingericht volgens uw huisstijl.
  • Altijd en overal werken: Verkrijg vanaf elk apparaat toestemming tot belangrijke informatie en werk overal veilig samen met collega’s en klanten.
  • Efficiënter samenwerken: Deel nieuwsberichten centraal met alle collega’s en werk direct met elkaar samen in bestanden.
  • Hoge security en veiligheidsstandaarden: Voldoe met SharePoint aan de hoge standaarden op het gebied van betrouwbaarheid, compliance, security en privacy van Microsoft.
  • Volledige werkplek in de cloud: Gebruik SharePoint als volledige digitale werkplek in de cloud voor samenwerking, opslag en communicatie.
  • Bedrijfsprocessen transformeren: Verhoog de productiviteit door processen te transformeren, van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen, tot complexe operationele werkstromen.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Succesverhalen over SharePoint intranet

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.