Vacature Recruiter

Security awareness training

Dienst: Innoveren met ICT

Security awareness training

Security awareness training: bewustwording van informatiebeveiliging 

Door middel van een interactieve klassikale Security awareness training krijgen uw medewerkers inzicht in hoe zij vormen van misbruik door derden herkennen en voorkomen. Ook lichten we, aan de hand van praktische tips en tricks, toe hoe medewerkers veiliger omgaan met informatie binnen van uw organisatie. 

Waarom een security awareness training?

Door de training realiseren uw medewerkers vaak dat ze (zowel zakelijk als privé) minder goed beveiligd zijn dan ze dachten.  De kennis die we delen is toepasbaar voor al uw medewerkers binnen alle lagen van de organisatie, ongeacht opleidingsniveau en functie. Door te trainen met herkenbare praktijksituaties vergroten we de betrokkenheid van de deelnemers. Zij worden geconfronteerd met veelvoorkomende dilemma’s en gevraagd naar hun handelen. Zo leren uw medewerkers niet alleen van de trainer, maar delen zij ook ervaringen en inzichten met elkaar. 

Een security awareness training bevat de volgende onderwerpen: 

ICT-security
Meer weten?

Neem contact op met Martijn (Innovatie Manager)

Toegespitst op uw organisatie met herkenbare situaties 

Elke Security awareness training vindt (na een intakegesprek) plaats op een door u gekozen locatie. Uw werkomgeving, organisatie en branche vormen de uitgangspunten voor de trainingVoorbeelden en situaties uit de praktijk zorgen voor vertrouwen en herkenbaarheid bij uw medewerkers. In begrijpelijke taal wordt uitgelegd welke dreigingen er zijn en hoe medewerkers daar mee om kunnen gaan. De technische en theoretische kant van beveiliging wordt zoveel mogelijk gemeden, hierdoor is deelname voor iedereen geschikt, ongeacht het kennisniveau en vaardigheden. 

ICT-Security: in elke fase zeker van uw zaak

DataByte ondersteunt u te voldoen aan de AVG-wetgeving. Dit doen wij door:

Succesverhaal over de security awareness training

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.