Interstellar

Samen dragen we bij aan de digitale reis van klanten en zorgen we dat iedereen die met ons meereist, relevant is én blijft.

Wij worden de meest relevante IT-dienstverlener van Nederland

DataByte maakt deel uit van Interstellar: een collectie van generalistische en specialistische IT-bedrijven. Alle acht bedrijven zijn autonome ondernemingen met een eigen kwaliteit, specialisatie en identiteit. Samen vormen wij één sterke collectie. Onze gezamenlijke missie?
“Wij worden de meest relevante IT-dienstverlener van Nederland.”

Onderdeel van Interstellar, maar toch autonoom

We zijn trots op wie wij zijn. Op wat onze medewerkers elke dag voor klanten mogen betekenen. In het bijzonder op wat we samen, met vele klanten van het eerste uur, in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. We blijven daarom vasthouden aan onze kwaliteitswaarden, onze familiecultuur en het voor klanten vertrouwde ondernemerschap.

Een hoge mate van klanttevredenheid, waarbij we het liefst elke dag verwachtingen overtreffen, is wat DataByte heeft gemaakt tot wat we nu zijn. En daar verandert niets aan! We zijn onderdeel van een grotere collectie, maar blijven in de dagelijkse operatie 100% autonoom.

Over Interstellar

‘Wij worden de meest relevante IT-dienstverlener van Nederland.’ Dat is de missie van Interstellar. Door generalistische IT-dienstverleners bij elkaar te brengen en te versterken met de kennis van specialistische topondernemingen kunnen we klanten altijd de oplossing bieden die precies aansluit bij de behoeften. De merkwaarden van Interstellar vormen daarin het fundament.
Inspireren, verbinden en ondernemen
zijn de merkwaarden die overal in terug moeten komen. Zo dragen we optimaal bij aan de digitale reis van klanten en zorgen we dat iedereen die met ons meereist, relevant is én blijft.

De collectie 

Onderstaande bedrijven zijn onderdeel van de Interstellar collectie. Elke organisatie heeft haar eigen kwaliteiten, waardoor we elkaar perfect aanvullen en onze klanten de beste dienstverlening kunnen bieden.

Fundaments Interstellar

Dé vrijdenkende expert in Clouds. Het platform van Fundaments wordt onder andere gebruikt door een groot aantal IT-dienstverleners die hiermee snel en schaalbaar hun klanten voorzien van hoogwaardige Cloud resources.

DataExpert Interstellar

Uw partners in de strijd tegen misdaad, fraude en (cyber) criminaliteit. DataExpert is de kennis- en technologie partner op het gebied van cybercriminaliteit en databeveiliging. 

Pinewood draagt bij aan een veiliger digitaal Nederland. Dankzij specialistische kennis en een analytische aanpak van technische vraagstukken, heeft Pinewood een zeer sterke naam verworven.

SCCT interstellar

SCCT maakt de Microsoft Cloud waardevol voor haar klanten. Onze diepgaande kennis en enorme ervaring maakt dat we ieder vraagstuk op de beste manier kunnen beantwoorden.

Interstellar Exite

Exite maakt impact op de wereld van morgen met de slimme inzet van ICT voor het grotere MKB; van moderne ICT-infrastructuur en werkplekken tot slimme business apps en data insights.

Solimas interstellar

Solimas werkt aan het beheer van de ICT voor honderden klanten. Onze gebundelde kennis, ervaring en slagkracht stelt ons in staat om complexe ICT-vraagstukken aan te pakken.

CSN interstellar

Samen bouwen aan de ICT van morgen! Slimme IT-diensten, ervaren consultants en robuuste technologie. Dat is wat CSN levert aan middelgrote en grote bedrijven in Nederland.

DataByte Interstellar

DataByte is al meer dan 30 jaar de vertrouwde ICT-adviseur die dicht bij haar klanten staat. Persoonlijk contact, praktische oplossingen en een heldere aanpak staan daarbij centraal.

Interstellar Qconferencing

Qconferencing is dé videoconferencing specialist in Nederland. Vanuit de specialistische kennis op het gebied van traditionele videoconferencing zijn ze ontwikkeld tot een integratiespecialist van systemen en platforms.

Interstellar AskRoger

Microsoft Teams is hét platform voor alle vormen van collaboratie en communicatie. Ask Roger! zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen, telefonie en omnichannel oplossingen perfect functioneren vanuit Teams.

Datamex helpt klanten in het MKB om processen te automatiseren en de continuïteit van hun organisatie te waarborgen met innoverende geïntegreerde oplossingen.

“Fasten your seatbelt, want het wordt een geweldige reis!”

Maarten van Montfoort
CEO Interstellar

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.