Security officer

Security officer

Oplossing: Security services

Security officer

DataByte en Pinewood

Security officer

Heeft u een compleet informatiebeveiligingsbeleid dat past bij uw organisatie en doelstellingen? Veel organisaties vinden het lastig om een beleid op te stellen en dit beleid uit te voeren. Met een security officer van Pinewood (onderdeel van Interstellar) haalt u iemand in huis die specialistische technische expertise heeft, maar ook de belangen van uw organisatie kent.

Passend informatiebeveiligingsbeleid met een security officer

De eisen en wetgeving op het gebied van gegevensbescherming en ISO-normen nemen toe. Veel organisaties vinden het lastig om te bepalen welk beveiligingsniveau aansluit bij de organisatie, infrastructuur, organisatiecultuur en doelstellingen. Een security officer helpt u met het vaststellen van het juiste beveiligingsniveau en adviseert over de daarbij behorende maatregelen en investeringen. Uw organisatiebelangen zijn hierbij het vertrekpunt voor een doelgerichte aanpak waarbij beleid, techniek en mens in balans zijn.

Shared security officer inhuren

Met een security officer van Pinewood haalt u niet alleen ondersteuning van één persoon in huis, maar u profiteert ook van de veelzijdige kennis binnen de hele organisatie van Pinewood. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd ondersteund wordt met kennis, ervaring en expertise op het gebied van informatiebeveiliging. Heeft u langdurig ondersteuning nodig van een security officer? Of zoekt u iemand die u helpt met het opstellen van een beleid en vervolgens periodiek een check uitvoert? De security officers van Pinewood ondersteunen u graag!

Voordelen van een security officer

  • Specialistische kennis: Haal de technische, specialistische kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging in huis.
  • Uw organisatie centraal: Stel een beveiligingsbeleid op dat volledig aansluit bij uw organisatiedoelstellingen.
  • Concrete adviezen: Leef de adviezen van de security officer na en beveilig uw organisatie optimaal.
  • Altijd beschikbaar: Reken op een organisatie die u bij uitval van een security officer kan blijven ondersteunen.
  • Eén contactpersoon: Profiteer van een ‘eigen’ aanspreekpunt die precies weet wat er speelt binnen uw organisatie.
  • Passend informatiebeveiligingsbeleid: Bepaal samen met de security officer welk beveiligingsniveau nodig is en welke maatregelen dat niveau vereist.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Uw organisatie optimaal beveiligen?

Download de whitepaper ICT-security en ga er direct mee aan de slag!

Succesverhaal over de security officer

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.