Cloud back-up

Cloud back-up

Oplossing: Moderne werkplek

Cloud back-up

Cloud back-up

Gebruikt u Microsoft 365 en gaat u ervan uit dat er automatische back-ups gemaakt worden? Hoewel Microsoft wel opties biedt zoals bewaartermijnen, prullenbakinstellingen en versiebeheer, blijft u zelf verantwoordelijk voor het maken van een (cloud) back-up.

Back-up van Office 365

De mogelijkheden vanuit Microsoft op het gebied van back-ups zijn echter beperkt. Het is niet mogelijk om een point-in-time back-up te maken en ook bent u niet voorzien van een back-up bij een hack, ransomware aanval of interne bedreiging.
Met AvePoint Office 365 cloud back-up bent u verzekerd van goede back-ups van al uw Office 365 bestanden.

Zorgeloze back-ups en recovery van Office 365 met AvePoint

Zeker zijn van goede back-ups van al uw Office 365 bestanden? AvePoint maakt zes keer per dag een point-in-time back-up. Daarbij krijgt u ongelimiteerd opslagcapaciteit en één jaar retentie. AvePoint maakt een back-up naar een ander cloud locatie, waar uw bestanden uit Exchange online, SharePoint, OneDrive, Teams en Microsoft Dynamics 365 veilig zijn.

Cloud back-up met ondersteuning van AVA

Ook kunt u gegevens lokaliseren en herstellen met behulp van AVA. AVA is de eerste chatbot die uw Office 365 onderdelen via Microsoft Teams kan restoren. Verwijderen eindgebruikers per ongeluk bestanden, documenten of e-mails of kunnen ze deze niet meer terugvinden? Dan kunnen zij rechtstreeks met AVA chatten om het betreffende item te herstellen.

Voordelen van cloud back-up

  • Uitgebreide back-up mogelijkheden: Maak onbeperkte back-ups van al uw Office 365 onderdelen.
  • Snel herstel: Herstel als eindgebruiker door middel van AVA makkelijk en snel verloren gegevens en documenten.
  • Zorgeloos werken: Zes keer per dag wordt er automatisch een point-in-time back-up gemaakt, u en uw medewerkers hoeven zich daar dus niet meer mee bezig te houden.
  • Inzicht in herstel: Monitor de activiteiten van AVA via de AVA admin rapporten.
  • AVG-compliant: Vind, selecteer en verwijder de back-updata van gebruikers en voldoe zo aan de regel ‘Recht op gegevenswissing’ volgens artikel 17.
  • Sneller schakelen: Neem de mogelijkheid tot restoren over om sneller in te grijpen bij incidenten.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.