e-mail handtekening

E-mailhandtekening

Oplossing: Moderne werkplek

E-mailhandtekening

E-mailhandtekening

Wilt u consistentie in alle e-mailhandtekeningen binnen uw organisatie? Met het cloud gebaseerde beheer van e-mailhandtekeningen van Letsignit beheert en distribueert u e-mailhandtekeningen centraal.

Centrale e-mailhandtekening in outlook

U transformeert uw e-mails en die van al uw collega’s met Letsignit in een krachtige marketingtool. Door verschillende campagnebanners aan de handtekeningen in Outlook en Office 365 toe te voegen, neemt de zichtbaarheid van campagnes toe en zorgt u voor consistentie binnen uw organisatie.

Automatische handtekeningen in Outlook toevoegen, instellen en aanpassen

Het instellen van een e-mailhandtekening via het Letsignit platform is heel eenvoudig. Door synchronisatie met Azure Active Directory worden alle gegevens van uw gebruikers automatisch ingevuld. Met slechts een paar klikken implementeert u e-mailhandtekeningen in Outlook, Outlook Online en Mobile. Het instellen van een nieuwe handtekening is dankzij het gebruiksvriendelijke platform en de vele standaard sjablonen zo geregeld.

Voordelen van e-mailhandtekeningen

  • Krachtige marketingtool: Voeg banners onder mails van collega’s toe en geef marketingcampagnes een boost. Volg de ROI van campagnes via de analysetool.
  • Integratie met Outlook & Office 365: Voeg handtekeningen toe voor alle gebruikers, ongeacht het type client (Outlook, Outlook online of Mobile).
  • Centrale distributie: Distribueer met één klik nieuwe e-mailhandtekeningen naar alle gebruikers, of selecteer bepaalde gebruikersgroepen.
  • Altijd up-to-date: Pas contactgegevens direct op alle plekken aan.
  • Aansluitend op uw huisstijl: Gebruik geautomatiseerde sjablonen op basis van uw logo en huisstijl.
  • Snelle installatie en implementatie: Stel handtekeningen van start tot finish binnen twintig minuten in. Aanpassen gaat nog sneller!

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.