Mobiele telefonie en data only

Mobiele telefonie en data

Oplossing: Communicatie services

Mobiele telefonie en data

Mobiele telefonie en data

Altijd en overal zorgeloos werken? Dan is het belangrijk dat medewerkers de mogelijkheid krijgen om te werken waar ze willen. Met mobiele telefonie en data zijn medewerkers flexibel om te werken op de plaats én manier die bij hen past. Zonder bereikbaarheid te verliezen! Dat zorgt niet alleen voor tevreden medewerkers, maar uiteindelijk ook voor tevreden klanten.

Altijd bereikbaar met mobiele telefonie

Nederlandse organisaties verbruiken steeds meer data en door alle ontwikkelingen zijn we mobieler dan ooit. Het is dus belangrijk dat medewerkers hierin ondersteund worden en ook mobiel altijd en overal bereikbaar zijn. U heeft ruime keuze uit oplossingen en mobiele providers. Samen zoeken we de oplossing die het beste bij u past! Alle abonnementen zijn schaalbaar en geldig binnen de hele EU.

Data Only abonnementen

Naast de mobiel abonnementen met belminuten, sms en data bieden we ook Data Only abonnementen. Deze abonnementen zijn geschikt voor apparaten die niet gebruikt worden voor belverkeer, maar wel verbinding met het mobiele netwerk maken voor internetverkeer.

Alle communicatieoplossingen in één

Heeft u op dit moment een andere partner voor uw IT dan voor uw telefonie? Zonde, het kost u extra afstemmingstijd en u mist integratiemogelijkheden. Breng alle communicatieoplossingen onder bij DataByte en ervaar korte lijntjes, full service en een volledige ontzorging. Zo kunt u zich richten op dat ene belangrijke telefoontje met uw klant!

Voordelen van mobiele telefonie en data

  • Tevredenheid: Zorg voor tevreden medewerkers en klanten door een goede bereikbaarheid.
  • Voorspelbaar: Word nooit verrast met onverwachte kosten wanneer medewerkers buiten de bundel gaan.
  • Best passende oplossing: Kies uit verschillende abonnementsvormen voor al uw type gebruikers.
  • Snelheid: Maak gebruik van supersnel mobiel internet en zorg voor tevreden medewerkers en klanten.
  • Schaalbaar: Breid uw abonnementen eenvoudig uit.
  • Altijd en overal bereikbaar: Zorg ervoor dat uw medewerkers altijd en overal zorgeloos kunnen werken.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.