NOC

NOC

Oplossing: Security services

NOC

Network Operation Center

Het DataByte Netwerk Operation Center team (NOC-team) is opgericht om netwerken nog beter te monitoren. Zo kunnen we sneller reageren op eventuele dreigingen en beperken we de impact van deze dreigingen. Als klant merkt u hierdoor zo min mogelijk van bedreigingen en kunt u veilig blijven doorwerken.

Monitoring van netwerken door het NOC-team

Het NOC-team bestaat uit medewerkers die allemaal eigen specialismes en werkzaamheden hebben. De ene collega houdt zich bezig met het ontwikkelen van scripts, een ander keurt updates vanuit Windows goed terwijl een andere collega bezig is met het oplossen van tickets uit de monitoring. Samen vormen zij een sterk team dat ervoor zorgt dat de kwaliteit van netwerken zo hoog mogelijk is en blijft.

Optimalisatie van netwerken

Door deze continue monitoring hebben we beter inzicht in uw netwerken en minimaliseren we de kans op incidenten. Doordat we eerder ingrijpen en bedreigingen aanpakken, is uw organisatie beter beschermd tegen aanvallen en worden ook de gevolgen van eventuele incidenten zoveel mogelijk beperkt. Door Artificial Intelligence en Machine Learning worden incidenten ook in het vervolg sneller herkend en opgelost.

Pas wanneer een dreiging een risico vormt voor een klant, wordt de klant proactief ingelicht. Het NOC-team vormt zo de menselijke schakel tussen de systemen en de klant, waarbij de medewerkers van het NOC-team precies weten wat er speelt.

Voordelen van ons NOC-team:

  • Continue monitoring: Krijg inzicht in uw netwerk door het tijdens kantooruren continu te laten monitoren.
  • Persoonlijk contact: Ontvang informatie van een team dat bekend is met uw organisatie en netwerken.
  • Betere bescherming: Bescherm uw netwerken beter door ze continu te monitoren.
  • Menselijke schakel: Word proactief ingelicht door het NOC-team wanneer er meldingen uit de monitoring doorkomen.
  • Tijdig ingrijpen: Beperk de negatieve impact van incidenten doordat het NOC-team tijdig ingrijpt, vaak nog voor u er zelf iets van merkt.
  • Gevarieerd team: Profiteer van de verschillende expertises van de specialisten binnen ons NOC-team.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Uw organisatie optimaal beveiligen?

Download de whitepaper ICT-security en ga er direct mee aan de slag!

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.