Software op maat

Smartfactory

Oplossing

Smartfactory

Bouw uw fabriek van de toekomst met SmartFactory

SmartFactory zorgt ervoor dat uw organisatie inzicht en sturing krijgt in het productieproces. Administratieve systemen worden gekoppeld met de productieomgeving om op die manier inzicht te krijgen. Daarbij is het streven zoveel mogelijk papierloos te werken. Stap voor stap digitaliseren wij uw organisatie. De integratie van data en processen zorgt ervoor dat uw organisatie snel kan inspelen op veranderingen in de productie en proactief kan handelen. Het resultaat? Met SmartFactory bereikt u nieuwe inzichten over wat daadwerkelijk in uw fabriek gebeurt en waar optimalisatiekansen liggen! 

SmartFactory speciaal voor de maakindustrie 

Ons digitaliseringsproces voor de maakindustrie noemen wij SmartFactory. Door middel van SmartFactory helpen wij klanten meer grip te krijgen op hun orderafhandeling en zorgen wij dat de administratie, door informatieuitwisseling, altijd verbonden is met de fabriek. Denk hierbij o.a. aan: 

 • real-time data over de status van een order; 
 • informatie over onderdelen en productieapparatuur; 
 • het tonen van communicatieberichten in de fabriek; 
 • veiligheid (bv. welke BHV’ers/EHBO’ers zijn er aanwezig); 
 • geven van feedback vanuit de fabriek (medewerkerstevredenheid). 

Al deze informatie zorgt voor een betere beheersing van uw orderproces, waardoor u direct veel efficiënter kan werken. De ervaring van onze klanten is dat hiermee een productiviteitswinst tot wel 25% behaald wordt!

Mogelijkheden voor digitalisering  

Bijna elke organisatie in de maakindustrie heeft een ander proces. Daarom kijken wij per organisatie hoe we het proces kunnen digitaliseren. Hierdoor kunt u efficiënter produceren, wat kan resulteren in een hogere productie, hogere kwaliteit (minder fouten) en waardoor u uw klantverwachtingen nog beter kunt managen. 

Samen met onze klanten leggen wij een vergrootglas op het werkproces om zo de mogelijkheden voor digitalisering inzichtelijk te maken. 

Dit doen wij binnen het drieluik van softwareconsultancy en adoptie:

Meer weten?

Neem contact op met Peter (Directeur Business Development)

Werken volgens SmartFactory biedt u vele voordelen: 

 • Beter en sneller inzicht in werkprocessen, waardoor uw organisatie kansen sneller ziet; 
 • Minder papierwerk, met op termijn zicht op een papierloze/-arme fabriek; 
 • Kortere doorlooptijden; 
 • Reductie productiekosten en verhoging efficiency: het zoeken naar onderdelen wordt met onze SmartFactory oplossing verminderd; 
 • Betere real-time informatieuitwisseling met uw klanten; 
 • Verhoging veiligheid door inzicht in aanwezige BHV’ers en EHBO’ers; 
 • Mogelijkheid tot Management bij Exception: geen onnodige controles op zaken die goed gaan en vooral focus op kwetsbaarheden. 
 • Hogere medewerkerstevredenheid, uiteraard na een goede adoptie die wij geheel voor u begeleiden! 

Benieuwd hoe de weg naar uw SmartFactory eruit ziet? Business Consultant Sjors vertelt u er alles over in zijn blog ‘Waar begint u met de bouw aan een SmartFactory?’.

Onze digitaliseringsdiensten

Met onze diensten maken we digitale transformatie mogelijk. Start stap voor stap met de bouw uw fabriek van de toekomst!

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.
Tags: