Software

Software op maat

Dienst: Innoveren met ICT

Software op maat

Software op maat: Laat uw organisatie groeien

U beschikt over een digitale omgeving die bestaat uit meerdere systemen die dankzij informatiekoppelingen met elkaar geïntegreerd zijn. Nog efficiënter werken, tijd en kosten besparen? Dan is bedrijfssoftware op maat voor u de oplossing.

Efficiënter werken met software op maat

Bedenkt u zich eens hoeveel systemen u gebruikt op een dag. Van boekhoud- tot ordersystemen en van CRM- tot betaalsystemen. Wij koppelen deze systemen, zodat uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger worden. Met software op maat beschikt u over een digitale werkomgeving die sneller, eenvoudiger en efficiënter werkt. 

Informatiekoppelingen 

Organisaties werken steeds vaker met verschillende systemen die onafhankelijk van elkaar opereren. U wilt een digitale omgeving waarin systemen met elkaar geïntegreerd zijn, zodat u efficiënter kunt werken. Dat kan door middel van onze informatiekoppelingen tussen verschillende softwarepakketten. Dankzij onze expertise van softwarepakketten zoals o.a. Exact, Unit4, FedEx, Cloud platform Office 365, Loket, AFAS en Microsoft Dynamics koppelen wij bijvoorbeeld uw CRM aan uw boekhoudsysteemZo hoeft u geen informatie handmatig in te voeren, maar wordt dit voor u gedaan. U voorkomt onnodige fouten en dubbel invoeren.  

Software ontwikkeling op maat

Wellicht is het voor u handiger, efficiënter en kostenbesparend om een nieuw softwarepakket speciaal voor u te laten ontwikkelen. Bedenk hoe efficiënt het zou zijn als uw medewerkers allemaal in hetzelfde systeem werken? Wij bekijken uw behoeften en wensen en ontwikkelen software op maat, helemaal afgestemd op uw wensen.

Voordelen van software op maat:

  • U werkt sneller, eenvoudiger en efficiënter dankzij softwarekoppelingen. 
  • U werkt vanuit één geïntegreerd systeem. 
  • U bent intensief betrokken bij de softwareontwikkeling. 
  • U beschikt over software op maat, afgestemd op uw organisatie specifieke wensen en behoeften. 

Onze software aanpak  

Een goed werkende applicatie bouwen we niet in één dag. In onze aanpak gaan we samen met u aan de slag om de perfecte tool voor uw organisatie te bouwen.  

Onze softwareproducten:  

  • Loket2Profit: We hebben een speciale koppeling ontwikkeld tussen Loket.nl en AFAS Profit, waardoor het handmatig overzetten van gegevens verleden tijd is.   
  • ScopeDesk: ScopeDesk AVG biedt u een simpele softwareoplossing om verwerkingsregisters te vullen en bij te houden. Hiermee weet u zeker dat u AVG-compliant bent en dat u dit kunt aantonen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over AVG en u bespaart tijd. 
  • Volution:  Volution helpt docenten bij het onderwijzen en begeleiden van leerlingen en het informeren van ouders. Via het digitale onderwijsplatform krijgen docenten, leerlingen en ouders veilig, eenvoudig en overzichtelijk toegang tot informatie die voor hen van toepassing is. 
  • SmartFactory: SmartFactory zorgt ervoor dat uw organisatie inzicht en sturing krijgt in het productieproces. Administratieve systemen worden gekoppeld met de productieomgeving om op die manier inzicht te krijgen. Daarbij is het streven zoveel mogelijk papierloos te werken. 
Adviseur Martijn

Meer weten?

Neem contact op met Martijn (Software Manager)

Succesverhaal over software ontwikkeling

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.