digitalisering met Low-code

Power BI

Dienst: Verbeteren met ICT

Power BI

Power BI: Breng uw gegevens tot leven

Integreer gegevens uit vele gegevensbronnen om interactieve, aantrekkelijke dashboards en rapporten te maken die nuttige inzichten bieden in uw bedrijfsresultaten. Zo brengt u uw gegevens tot leven!

Power BI voor uw organisatie

Power BI is een oplossing voor bedrijfsanalyse. U kunt uw gegevens visualiseren en inzichten delen binnen en buiten uw organisatie. Maak verbinding met gegevensbronnen en breng uw gegevens tot leven met livedashboards en rapporten.

Bekijk uw gegevens op nieuwe manieren

Steeds vaker en sneller moeten er besluiten genomen worden. Het liefst neemt u die goed geïnformeerd. Power BI maakt dit mogelijk.

Maak verbinding met uw gegevens, modelleer ze en verken ze vervolgens met visuele rapporten die u kunt publiceren en delen. Integreer Power BI met andere hulpprogramma’s zoals Microsoft Excel. Zo kunt u snel aan de slag en Power BI naadloos gebruiken in combinatie met uw bestaande oplossingen.

Creëer een gegevensgestuurde organisatiecultuur met Power BI

Geef al uw medewerkers op elk niveau in uw organisatie de mogelijkheid om betrouwbare beslissingen te nemen met behulp van op de minuut actuele analysegegevens. Met Power BI is business intelligence voor al uw medewerkers binnen handbereik.

Maak interactieve rapporten die afgestemd zijn op uw organisatie

Maak rapporten met interactieve gegevensvisualisaties. Vertel het verhaal van uw gegevens via een canvas met functionaliteit voor slepen en neerzetten en vele moderne gegevensvisuals van Microsoft. Ook kunt u uw eigen visuals maken. Dit doet u met behulp van het open source-framework voor aangepaste visuals van Power BI. Ontwerp uw rapport met hulpmiddelen voor thema’s, opmaak en lay-out.

Adviseur Martijn

Meer weten?

Neem contact op met Martijn (Software Manager)

Maken

Maak verbinding met uw gegevens, waar deze zich ook bevinden. Verken deze gegevens vervolgens met prachtige interactieve visualisaties. Geheel afgestemd op uw specifieke wensen!

Samenwerken en delen

Publiceer rapporten en livedashboards, werk samen met uw team en deel inzichten binnen en buiten uw organisatie.

Overal toegang tot inzichten

Met Power BI-apps heeft u overal toegang tot uw inzichten. Achter uw bureau, onderweg of thuis. Neem altijd een goed geïnformeerd besluit.

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.