Power BI

Power BI

Oplossing: IT-services

Power BI

Power BI

Wilt u beslissingen nemen op basis van data in plaats van intuïtie of onderbuikgevoelens? Power BI maakt het mogelijk om goed onderbouwde keuzes te maken. U kunt uw gegevens tot leven brengen met livedashboards en rapporten. Met behulp van actuele analysegegevens is het voor al uw medewerkers mogelijk om betrouwbare, goed onderbouwde beslissingen te nemen.

Wat is power BI?

Power BI helpt uw organisatie om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen, beheren en analyseren. De gegevens worden met power BI omgezet in begrijpelijke inzichten. Hierbij maken we gebruik van visueel aantrekkelijke en makkelijk af te lezen grafieken en diagrammen.

Datagedreven werken met power BI dashboards

Stel rapporten samen met interactieve datavisualisaties en maak hierbij gebruik van hulpmiddelen voor thema’s, opmaak en lay-out. Door beslissingen binnen uw organisatie voortaan te baseren op deze rapportages, ontstaat er een datagedreven besluitvorming.

Beslissen met Business Intelligence

Beslissingen op basis van intuïtie en onderbuikgevoelens zijn hiermee verleden tijd. Doordat de power BI dashboards overal bereikbaar zijn, kunt u altijd beslissingen nemen op basis van betrouwbare inzichten. Ook zijn deze dashboards handig om inzichten zowel binnen als buiten uw organisatie te presenteren.

Voordelen van power BI:

  • Inzicht: Verkrijg inzicht in bedrijfsprocessen en bekijk altijd actuele data.
  • Visueel aantrekkelijk: Presenteer de gegevens in mooie, overzichtelijke grafieken en diagrammen
  • Onderbouwde besluiten: Neem beslissingen op basis van feiten in plaats van onderbuikgevoelens.
  • Koppelingen: Combineer gegevens uit verschillende systemen en zorg voor één duidelijk overzicht met belangrijke gegevens.
  • Organisatie breed: Bepaal welke modellen en rapporten relevant zijn en geef iedereen toegang tot voor hem/haar relevante dashboards.
  • Gebruiksvriendelijk: Bekijk altijd en overal via verschillende devices de visualisaties van belangrijke gegevens.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.