DataByte kiest New Day at Work als Workspace 365 partner

Inspiratie: nieuws

DataByte kiest New Day at Work als Workspace 365 partner

  • Peter Bijker, Business Development Directeur
  • Leestijd: 2 minuten
  • 20-11-2018

De simpele digitale werkplek

Wij geloven dat ICT de dagelijkse werkzaamheden makkelijker moet maken en zetten complexiteit daarom graag om in eenvoud. Door samen te werken met onze nieuwe partner New Day at Work bieden we met Workspace 365 de simpelste digitale moderne werkplek aan.

Cultural fit

DataByte en New Day at Work hebben een zogeheten cultural fit. We geven elkaar continu feedback. Enerzijds gebruikt New Day at Work de ervaringen en feedback van onze klanten in de doorontwikkeling waardoor ze de werkplek steeds verder optimaliseren. Anderzijds vertellen zij ons hoe we de moderne werkplek steeds beter in de markt kunnen zetten.

Eén online werkplek als startpunt

Inmiddels hebben we ook intern Workspace 365 uitgerold bij onze eigen medewerkers. De eerste reacties zijn positief.

“Ik vind het super handig om mijn eigen werkplek te kunnen personaliseren en zo efficiënt mogelijk in te richten. Eerst deed ik dat met allerlei bladwijzers, maar ik had niet één centrale plek waar ik bijvoorbeeld ook een koppeling had naar recent geopende documenten en mijn mail. Het werkt heel intuïtief waardoor ik eenvoudig nieuwe koppelingen kan aanmaken naar voor mij relevante info, documenten en applicaties,” vertelt marketingmedewerker Daniëlle van Neerbos.

In onderstaande video vertel ik over onze keuze voor Workspace 365 en new Day at Work.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!