Gegevensbeveiliging

DataByte is nu ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

Inspiratie: nieuws

DataByte is nu ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

  • Ciska van den Brink, Content Manager
  • Leestijd: 2 minuten
  • 01-08-2018

Onze beveiligingsgarantie is nu bewezen

Met veel trots vertellen wij u graag dat we officieel ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd is. Wij wisten al dat onze informatiebeveiliging en security van goede kwaliteit was, maar nu is het officieel bewezen.

“Wij zijn erg trots dat wij nu deze certificeringen hebben behaald. Het bewijst dat wij onze zaken op informatiebeveiliging en security op orde hebben. Een kers op de taart waar we als DataByte trots op zijn en waarmee we onze klanten verzekeren van uitstekende beveiliging. En uiteraard ben ik super trots op onze Security Officers.”  John de Jongh, directeur bij DataByte

ISO27001 Certificering DataByte

Het ISO27001 certificaat is een internationale standaard voor informatiebeveiliging, gericht op het procesmatig inrichten van beveiligingsmaatregelen. Met dit certificaat bewijzen wij onze zaken op orde te hebben en een beleid te hanteren waarin beschikbaarheid, integriteit en betrouwbaarheid centraal staat. Vincent van ’t Hoog, Security Officer: “Aan de kwaliteit van informatiebeveiliging is nooit getwijfeld, maar nu geven we klanten de zekerheid dat ze met een gerust hart werken vanuit een kwalitatief op en top beveiligde werkplek.”

NEN7510 Certificering DataByte

Maar alleen het behalen van ISO 27001 vonden we niet genoeg. Veel van onze klanten bevinden zich in de zorg en de vraag naar NEN7510 werd steeds groter. Logisch, want deze certificering gaat dieper in op de informatiebeveiliging in de zorg, waar gevoelige medische gegevens goed beveiligd moeten zijn. Voor ons dus geen vraag over mogelijk: ook dat certificaat moesten we behalen.

Trotse Security Officer van DataByte

In de foto is hij al te zien: Vincent van ’t Hoog. Vincent is (samen met Erwin Rens) onze aangestelde Security Officer. Zij hebben het proces begeleid en er voor gezorgd dat we nu deze twee certificeringen mag dragen. In ons DNA zit onze constructieve ontevredenheid: we zoeken altijd naar de volgende stap: “Momenteel kijken we naar aanvullende certificeringen voor diverse branches. Maar voor nu gaan we met veel trots genieten van deze twee mijlpalen”, aldus Vincent.

DataByte

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!