Taskfire

Dienst: Basisdienstverlening

Taskfire 

Taskfire: interactieve servicedesk-oplossing voor uw ICT 

Goede en veilige ICT is belangrijk voor de continuïteit van uw organisatieprocessen. U wilt dat de ICT in uw organisatie optimaal functioneert, zodat u zorgeloos kunt werken. 

Draag gemakkelijk vraagstukken over met Taskfire

Taskfire van DataByte is een veilige, private, interactieve servicedesk-oplossing voor uw ICT. De ICT-afdeling of -medewerker binnen uw organisatie draagt op deze manier specifieke zaken (zoals security vraagstukken) aan ons over. Deze oplossing is geïntegreerd met ons ticketsysteem. Afspraken, taken en verantwoordelijkheden over tickets en workflows tussen DataByte en uw organisatie worden gekaderd en automatisch geborgd. Door de ICT-afdeling of -medewerker te laten werken met deze oplossing, wordt uw ICT als geheel aangestuurd. 

Toegang en inzage met Taskfirelicenties

Elke Taskfirelicentie biedt u toegang en inzage tot een set aan servicedeskmogelijkheden, onder andere het aanmaken en werken met tickets, gebruikersbeheer, het creëren en beheren van wachtrijen en het controleren van ticket workflow-regels (inclusief escalatieregels). In veel gevallen wordt de Taskfirelicentie gezamenlijk gebruikt door uw ICT-afdeling of -medewerker en DataByte. Optimale samenwerking dus!  

De voordelen van Taskfire:

  • Uw ICT functioneert optimaal. 
  • U draagt gemakkelijk ICT-vraagstukken aan ons over.  
  • U heeft optimaal inzicht. U kunt de status van uw tickets inzien, tickets aanmaken en heropenen, de geschiedenis bekijken en zien wie er aan de tickets gewerkt heeft.  
Meer weten?

Neem contact op met Vincent (IT Manager)

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.