Bellen met Microsoft Teams

Dienst: Verbeteren met ICT

Bellen met Microsoft Teams

Bellen met Microsoft Teams

Met Microsoft Teams integreert u uw huidige telefooncentrale in uw Microsoft of Office 365 omgeving. Hierdoor bent u niet meer gebonden aan uw bureau op kantoor voor het opnemen van een telefoongesprek. Zo bent u altijd, plaats onafhankelijk, bereikbaar!

Overal bereikbaar

Met Bellen met Teams bent u vanaf diverse locaties bereikbaar. Op uw vaste werkplek of onderweg via uw mobiele device (smartphone of laptop). Gesprekken en vergaderingen vinden gemakkelijk overal plaats!

Bereik de volgende voordelen met Bellen met Teams:

  • Schaalbaar: u kunt het aantal spraakkanalen eenvoudig op- en afschalen.
  • Integratie: Microsoft Teams integreert met bijvoorbeeld CRM-software en smartphones.
  • Beheer: wij zorgen ervoor dat uw systeem werkt en veilig is.
  • Flexibel: Microsoft Teams is eenvoudig te implementeren met uw huidige Microsoft/Office 365 licenties.
  • Bereikbaar: door uitgebreide functionaliteiten profiteert u van optimale bereikbaarheid.
  • Een oplossing: veel medewerkers zijn inmiddels gewend aan het werken met Teams. De stap om met Teams te gaan bellen is hiermee een logisch vervolg.

Behoudt uw bestaande vaste telefoonnummer(s)

U kunt uw bestaande vaste telefoonnummer(s) behouden. Wij porteren de nummers naar het netwerk van DataByte. Om telefoonnummers te porteren moeten deze wel contractvrij zijn bij uw huidige provider.

Ook is het mogelijk om bij ons nieuwe nummers aan te vragen. U heeft de keuze uit alle regionale nummers en servicenummers. U betaalt maandelijkse kosten voor de hosting van uw vaste nummer(s). Nummers zijn te bestellen of porteren als enkelvoudige nummers, 10-nummerblokken, 100-nummerblokken en 1000-nummerblokken.

Call flow

Aan de hand van uw wensen stellen wij een zogenaamde call flow op. Een call flow beschrijft het daadwerkelijke proces wat op uw locatie afspeelt. Dit overzicht is nodig voordat we uw telefonieoplossing kunnen implementeren. In de call flow nemen we ook het nummerplan op, wat we samen met u opstellen.

Beschikbare devices

Standaard werken wij met het merk Yealink voor vaste bureautoestellen. Deze toestellen worden voornamelijk ingezet op werkplekken en/ of bij de receptionist. Medewerkers die veel onderweg zijn, kunnen gebruik maken van de eigen smartphone of eigen laptop. Vaste werkplekken kunnen ook bellen met de Teams applicatie. Met deze applicatie hebben medewerkers eenvoudig toegang tot de eigen (kantoor) omgeving.

Voor een comfortabele werkwijze adviseren wij het gebruik van headsets. Deze headsets beschikken over een noise cancelling microfoon, waardoor uw medewerkers ongestoord zijn het gesprek met de klant kan voeren.

Meer weten?

Neem contact op met Thomas (Accountmanager)

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.