Thema’s

Ook koploper zijn omtrent ICT-innovatie?

Niets is zo veranderlijk als ICT. Hoe houdt u al deze innovaties bij? En nog belangrijker, hoe zorgt u ervoor dat deze innovaties u nóg succesvoller maken? U wilt een stap vooruit. Deze drive maakt u koploper. Door ons te specialiseren in ICT-innovatiethema’s, lopen wij samen met u voorop. Wij reiken u een volledige oplossing aan. Een oplossing die voor u werkt, zodat u koploper kunt zijn 
Eerste Lijns Medewerker

Altijd bereikbaar

Wij begrijpen als geen ander dat u altijd en overal bereikbaar wilt zijn, op de manier die bij u past! En dit het liefst zo gemakkelijk mogelijk. Met onze Altijd bereikbaar oplossingen heeft u deze flexibiliteit, zonder uw bereikbaarheid te verliezen! 

Read more
Smartfactory

Smartfactory

Bouw uw fabriek van de toekomst! Stap voor stap digitaliseren wij uw organisatie. De integratie van data en processen zorgt ervoor dat uw organisatie snel kan inspelen op veranderingen in de productie en proactief kan handelen.

Read more
ICT Security

ICT Security

Heeft u iets origineels bedacht of gemaakt, bijvoorbeeld: een applicatie, systeem, uitvinding of databank? Dan wilt u voorkomen dat een ander (of nog erger een concurrent) straffeloos, of in ieder geval zonder ervoor te betalen, profiteert van uw vindingrijkheid, toch?

Read more
Zorg

Moderne werkplek in de zorg

Door middel van de DataByte Moderne werkplek kunt u een groot gedeelte van de administratieve ballast, zoals het onnodig dubbel invoeren, foutieve invoer door het handmatig inkloppen van papieren gegevens en het persé op kantoor moeten zijn om bij dossiers te kunnen, voorkomen.

Read more