Showdown Displays: De focus op onze core business is optimaal door de ontzorging van DataByte op IT gebied.

Showdown Displays

De focus op onze core business is optimaal door de ontzorging van DataByte op IT gebied.

“Het DNA van DataByte past heel erg bij onze normen en waarden.”

“Samen met DataByte hebben we het ondenkbare gerealiseerd”
Showdown Displays heeft alle kantoren voorzien van een Microsoft 365 omgeving. Nadat het kantoor in Limburg de transitie heeft ondergaan hebben de kantoren in Spanje en Tsjechië ook de stap naar een Microsoft 365 omgeving gemaakt. De wens om de samenwerking tussen de kantoren eenvoudiger en efficiënter te maken is gerealiseerd door deze transitie. DataByte heeft een belangrijke rol gespeeld in het optimaliseren van de samenwerking tussen onze kantoren.

Over Showdown Displays

Showdown Displays staat bekend om haar brede assortiment aan promotionele signs en displays.
De drive is het leveren van kwaliteit voor de juiste prijs, met als doel om haar klanten de beste service te bieden. Showdown heeft meer dan 180 medewerkers, 6500 verschillende producten, 3 magazijnen en 25 jaar ervaring. De organisatie is nu actief in meer dan 45 verschillende landen. Naast de fabricage en distributie van producten, biedt Showdown Displays een breed scala aan printfaciliteiten aan.

De kennis van een grote organisatie laagdrempelig bereikbaar:

Kenmerkend voor DataByte is het ontzorgen van de klant en de informele relatie. Door het meedenkende vermogen van DataByte kunnen wij de focus op onze core business houden. Het fijne van DataByte is dat zij de kennis van een grote organisatie hebben, maar toch laagdrempelig bereikbaar zijn. De klanttevredenheidsonderzoeken, de kwetsbare opstelling en persoonlijke benadering worden erg gewaardeerd. Het DNA van DataByte past goed bij de normen en waarden van Showdown Displays.

Jeroen vertelt:

“Met name de contactmomenten met de Accountmanager en IT-manager zijn erg prettig. Zij ontzorgen en helpen ons waar nodig. Hierdoor kunnen wij ons focussen op onze core business. Dat is voor ons het belangrijkste aspect van de samenwerking!”

SDM-rapportages:

Periodiek deelt DataByte een SDM-rapportage met Showdown Displays. Service Delivery Management is een proces wat zorgt voor de borging van de kwaliteit van de geleverde diensten en zorgt ervoor dat dit ook continu verbeterd wordt. De SDM-rapportage kijkt terug naar de afgelopen periode en bekijkt hierbij wat er goed is gegaan, wat er minder goed is gegaan en wat er verbeterd dient te worden.
De doelen zoals ze in de rapportage richting Showdown Displays worden beschreven:

  • Het verbeteren van de klanttevredenheid met ICT-services door aan de tijd- en kwaliteitsverwachtingen te voldoen
  • Het voorkomen van veroudering van de service door in een vroegtijdig stadium trends en patronen te herkennen en op die manier potentiële inbreuken veroudering te voorkomen
  • Het bevorderen van de relatie tussen DataByte en Showdown Displays door in gesprek te gaan over de service, behoeftes te inventariseren en verbeterpunten te bespreken.

Ticketing systeem

“De belangrijkste wens die wij hebben is het snel afhandelen van de tickets”, vertelt Henk. Het ticketing systeem van DataByte zorgt ervoor dat wij meer inzicht hebben in lopende tickets. Hierdoor sturen we tickets vanuit de gebruikers eenvoudiger door. Daarnaast beheert DataByte onze telefonie, Internet, Microsoft 365 en Citrix omgeving.

Komende projecten:

Met DataByte werken we intensief samen om binnen onze organisatie continue verbeteringen door te voeren. Een voorbeeld van zo’n verbetering is het vervangen van de vaste toestellen om Teams bellen mogelijk te maken. Binnenkort verhuizen wij naar een nieuw pand waarbij DataByte ons zal ondersteunen met het installeren en in gebruikstellen van de apparatuur. Ten slotte ondersteunt DataByte ons bij het onderhouden en up-to-date houden van onze systemen.

De toekomst:

Security heeft bij Showdown Displays steeds meer prioriteit gekregen. Als organisatie zijn wij ons zeer bewust van de gevolgen van cyberaanvallen. Wij investeren in de cybersecurity van onze organisatie en blijven door DataByte nu en in de toekomst op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op dit gebied.

Meer over onze dienstverlening bij Showdown Displays: