DataByte

Yvonne | medewerker van de maand juni 2020

Inspiratie: werken bij

Medewerker van de maand

  • Yvonne Droger-Havermans
  • Leestijd: 5 minuten
  • 30-6-2020

Medewerker van de maand juni 2020

‘’Collectief willen winnen is een kernwaarde die dubbel en dwars bij jou past. Afspraken maken met klanten en collega’s, het vastleggen en monitoren maken jou tot een echte volhouder. We hebben het proces bij financiën uitgetekend en aangepast, waarna de positieve effecten direct zichtbaar werden! Dit vernieuwde proces heeft er mede toe bijgedragen dat de afdeling financiën een stevige stap voorwaarts heeft gemaakt! Yvonne, dank voor jouw inzet. Je bent een belangrijke steunpilaar voor DataByte!’’ aldus David die haar nomineerde.

Wat heb je voor jouw nominatie moeten doen?

Nadat we het proces aangepast en aangescherpt hebben, heb ik veel klantcontact gehad en het proces continu geborgd. Maar dat doe ik natuurlijk niet alleen. Ik merk dat alle collega’s veel korter op het proces zitten.

Wie heeft je daar bij geholpen?

Patricia (Medewerker Administratie) heeft me daar het meeste bij geholpen. Maar natuurlijk ook de Accountmanagers, Infra en Mariëlle die bij ons stage loopt. Samen hebben we ervoor gezorgd dat het proces nu veel beter loopt!

Wat is de volgende stap?

We hebben het proces aangepakt, inzichtelijker gemaakt. Hierdoor wordt het voor iedereen duidelijker. De volgende stap is dit proces zo goed mogelijk borgen voor de toekomst.

Was het een leuke verrassing, medewerker van de maand?

Het was zeker een verrassing! Ik weet wel dat we dingen aan het verbeteren zijn en dat er resultaat is. Maar dat voelt gewoon als mijn werk.

Wat vind je leuk aan werken bij DataByte?

Het is nooit saai. Processen worden continu verbeterd en dat vind ik leuk. En de werksfeer springt er voor mij ook positief uit. Ik heb een fijn team en leuke collega’s!

Tip voor anderen (om succesvol te zijn binnen DataByte of om medewerker van de maand te worden)

Sta open voor verandering!

Enthousiast geworden?
Magazine DataByte
Meer weten?

Neem contact op met Monica!