Human Resource

HR vertelt | TMA alsjeblieft dit ben ik

Inspiratie: werken bij

TMA, alsjeblieft dit ben ik

  • HR
  • Leestijd: 1 minuut
  • 1-9-2020

TMA, alsjeblieft dit ben ik

Werken vanuit je talenten, dat is wat wij nastreven. Als jij doet waar jij goed in bent, dan ben je voor DataByte op je best.

Waar ben je dan precies goed in en waar liggen jouw talenten?

Dat is voor velen een lastige vraag. Hiervoor maken wij gebruik van TMA. Een TMA wat? Talent Motivatie Analyse, heel simpel gezegd : een vragenlijst die na afronding een rapport opstelt met waar je heel goed in bent, waar jouw talenten liggen, waar je minder aanleg voor hebt maar dit wel kunt ontwikkelen en de minder sterke punten. Dit inzicht gebruiken wij gedurende en ten behoeve van jouw ontwikkeling, maar tijdens ons sollicitatieproces maak jij al kennis met TMA.

In het laatste gesprek bespreken we samen met jou je TMA rapport. De vragenlijst heb je van te voren thuis al ingevuld en rapport per mail ontvangen. Goede of foute antwoorden en uitslagen bestaan niet, het geeft enkel inzicht in jouw talenten, drijfveren en motivaties. Een bewezen methode, vinden wij. Alle collega’s die vanaf 2013 het team op enig moment zijn komen versterken, hebben een TMA gehad in de sollicitatie. Op basis van jouw talenten, drijfveren en motivaties kunnen we goed inschatten of de functie en het werk bij jou past en op jouw talenten aansluit.

Magazine DataByte
Meer weten?

Neem contact op met Monica!