Niels blikt terug

Niels | medewerker van de maand december 2020

Inspiratie: werken bij

Medewerker
van de maand

  • Niels Simonis
  • Leestijd: 2 minuten
  • 01-12-2020

Medewerker van de maand december 2020

Jeffrey (Coach en IT Manager) nomineerde Niels op de kernwaarden ‘Collectief willen winnen’ en ‘Betrokken’: “Niels is onze stille kracht die ervoor zorgt dat de SLA’s (Service Level Agreement) ruimschoots behaald worden.”

Wat heb je ervoor moeten doen om Medewerker van de maand te worden?

Het was druk op de afdeling, vanwege vakanties van collega’s. Ik heb hun taken overgenomen, ik kreeg de moeilijkste tickets. Er was veel meer hectiek en dan moet je het alleen doen. Het werk stapelt zich op, je wil alles weg werken en dat lukt dan niet altijd. Maar ik heb er voor gezorgd dat de afgesproken oplostijden nog steeds ruimschoots behaald zijn. Het was zeer leerzaam, maar ik ben ook blij dat mijn collega’s nu weer terug zijn!

Medewerkers DataByte

Wat is jouw volgende stap?

Vooral moeilijkere tickets krijgen en oplossen. Ik wil graag de klant blij maken en mezelf prikkelen om moeilijkere taken op te pakken. Kijk ik nog verder in de toekomst, dan zou ik graag naar de buitendienst willen. Dat ik een netwerk van een klant kan ontwerpen en het kan installeren.

Wat vind je leuk aan werken bij DataByte?

Elke dag iets anders, nooit een dag hetzelfde.

Wat zijn jouw tips voor anderen om succesvol te zijn binnen DataByte?

Doe vooral waar je goed in bent. En wat ik hier geleerd heb, om moeilijke zaken niet voor je uitschuiven, maar gewoon aan te pakken.

Enthousiast geworden?
Magazine DataByte
Meer weten?

Neem contact op met Monica!