Medewerker vh kwartaal Q1 2022

Nick vertelt | Medewerker van het kwartaal Q1-2022

Inspiratie: werken bij

Medewerker van het kwartaal Q1-2022

  • Niki Bruysten
  • Leestijd: 2 minuten
  • 4-5-2022

Nick benoemd tot medewerker van het kwartaal Q1-2022

Als de leverancier van de koffiezetapparaten aangeeft dat ze zelden ergens schonere apparaten tegenkomen dan bij DataByte dan heb je goud in handen met degene die daar verantwoordelijk voor is!
Maar Nick Burger doet veel meer dan dat: van het ondersteunen van diverse afdelingen tot het regelen van vers fruit voor het hele kantoor, het meedenken bij de implementatie van een nieuw ERP-pakket en alle andere logistieke en facilitaire zaken; niets is hem te gek! Daarom is hij benoemd tot medewerker van het eerste kwartaal van 2022.

Gefeliciteerd Nick! Wat maakt jou tot medewerker van het kwartaal?

Dat weet ik niet, anderen hebben ook heel erg hun best gedaan de afgelopen maanden. Ik vind het wel een eer dat collega’s op mij gestemd hebben, want dat zullen ze niet zomaar doen. Daar ben ik dus wel trots op.

Waarom hebben je collega’s op je gestemd, denk je?

Omdat ik altijd voor iedereen klaar sta en erg behulpzaam ben. Dat kan ook goed in mijn rol als facilitair medewerker, want ik ben niet zo gebonden aan mijn agenda als de andere collega’s. Wanneer iemand een hulpvraag heeft dan schuif ik wat met mijn taken en kan ik het soms binnen een paar minuten opgelost hebben.

Hoe lang werk je al bij DataByte?

Alweer 24 jaar. Ik was eerst beroepsmilitair en wilde wat anders gaan doen. Sleutelen aan computers leek me wel leuk, dus ik startte op de assemblage en was binnen een half jaar teamleider van de afdeling. Toen we naar het nieuwe pand gingen, werd ik verantwoordelijk voor het magazijn waar we met z’n vijven werkten. We hadden toen nog een winkel en een webshop dus ik was veel meer met logistiek bezig dan nu. Inmiddels werk ik in mijn eentje in het magazijn maar dat vind ik ook wel lekker: ik kan ongestoord doorwerken.

Wat vind je leuk aan werken bij DataByte?

Als je je werk goed doet, dan krijg je vertrouwen en dat brengt weer vrijheid met zich mee. Ik vind het heerlijk om zelf mijn dag en tijd in te kunnen delen en door mijn diverse takenpakket verveel ik me nooit. Ik ben ook veel fysiek in de weer en dat past me perfect. De hele dag achter een bureau lijkt me niks. Ik ben heel tevreden en zit hier goed. Wat mij betreft tot aan mijn pensioen!

Over medewerker van het kwartaal

Ieder kwartaal wordt een medewerker van DataByte benoemd tot ‘Medewerker van het kwartaal’. Een hele eer, want die titel krijg je niet zomaar. De medewerker van het kwartaal heeft uitzonderlijk werk geleverd waarbij tenminste één kernwaarde van DataByte sterk tot uiting is gekomen.

Onze zes kernwaarden zijn niet verzonnen, maar ze zijn ontdekt door klanten die werken met de deskundige en gedreven medewerkers van DataByte. Klanten vinden de kernwaarden terug in ons gedrag:

DataByte

Begin 2015 zijn de kernwaarden van DataByte vastgesteld. Peter Bijker, directeur bij DataByte, geeft aan: “Ze zijn typerend voor hoe wij werken, wat wij belangrijk vinden en wat ons drijft.”

Op de vraag waarom het zo belangrijk is dat medewerkers deze kernwaarden uiten, stelt Peter: “De kernwaarden zijn een onderdeel van de identiteit van DataByte. Dit zijn de waarden die wij onze klanten tonen en hen willen laten voelen. Op basis hiervan is het de keuze aan (potentiële) klanten om te bepalen of wij bij hen passen.”

Nick mdw Q1 2022
Enthousiast geworden?