Koos Moerenhout Classic

Wielerwedstrijd KMC 2017: wij fietsten in groten getale mee!

Inspiratie: nieuws

Wielerwedstrijd KMC 2017

  • Daniëlle van Neerbos, Eventcoordinator
  • Leestijd: 2 minuten
  • 16-05-2017

Wij fietsten in groten getale mee!

Afgelopen zaterdag, 13 mei, fietsten onze DataByte-medewerkers en klanten weer de Koos Moerenhout Classic (KMC), een wielerwedstrijd in Zuidwest-Brabant. DataByte rijdt al sinds het begin mee met deze wielerwedstrijd, dit jaar was de 7e editie. Het ‘DataTeam’ bestond uit maar liefst 50 deelnemers, allemaal fietsend in speciaal ontworpen wielertenue van DataByte. Verdeeld over drie groepen reden bijna alle wielrenners de lange afstand van 130 km.

Rond 8.00 uur verzamelden de atleten zich op het hoofdkantoor van DataByte (wat overigens net verbouwd en opnieuw ingericht is.) Na een kort motivatiepraatje van onze Directeur, Ton Moerkens, werden de energiepakketten gemaakt. Om 9.00 uur waren de wielrenners klaar om te gaan, maar niet voordat er een mooie teamfoto werd gemaakt.

Tijdens de wielerwedstrijd stond onze fotograaf, Christian Keijsers, klaar om mooie kiekjes te schieten van het ‘DataTeam’, zie hieronder een korte impressie.

Rond 14.00 uur reden de wielrenners over de finishlijn in het centrum van Steenbergen. Bij restaurant De Wallevis konden de deelnemers uitblazen onder het genot van een hapje en een drankje.

DataByte bedankt ook dit jaar weer alle klanten die deelnamen aan de KMC. Op naar volgend jaar!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!