Netwerken

Nieuwjaarsbijeenkomst Ondernemend Steenbergen

Inspiratie: nieuws

Nieuwjaarsbijeenkomst Ondernemend Steenbergen

  • Danielle van Neerbos, Event Coördinator
  • Leestijd: 2 minuten
  • 10-1-2020

Ons hele plein stond vol tijdens Nieuwjaarsbijeenkomst Ondernemend Steenbergen

Nog nooit eerder stond ons plein zo vol als tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst Ondernemend Steenbergen op donderdagavond 9 januari. Ondernemersplatform Steenbergen (OPS) vroeg ons om gastheer te zijn voor hun nieuwjaarsbijeenkomst. Dat deden we uiteraard graag! Maar liefst 180 ondernemers uit de regio waren tijdens de avond aanwezig. De voorzitter van OPS, Leo Heijmans, heette de gasten welkom, waarna wethouder Wil Knop de ondernemers vertelde over de laatste ontwikkelingen.

John Heijnen vertelde hoe DataByte is ontstaan en hoe ons bedrijf zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld. Met de verhalen over vroeger maakte John de hele zaal aan het lachen. Kun je je het voorstellen; John die op de brommer langs de boeren ging om hen te helpen met hun computer. Of dat hij uren op het zolderkamertje van zijn ouders zat te programmeren waarna zijn vader gewoon de stop uit de meterkast trok omdat hij vond dat het zo wel genoeg was geweest. Waarna hij ’s ochtend weer opnieuw kon beginnen. Uiteraard vertelde John ook nog over hoe ICT zich door de jaren heen heeft ontwikkeld en maakte hiermee het bruggetje naar het verhaal van Peter over Digitale ontwikkelingen anno 2020. Zonder de gasten bang te maken heeft Peter hen bewust gemaakt van het belang van een goede informatiebeveiliging.

Na dit officiële programma was het uiteraard tijd om het te toosten op het nieuwe jaar en gezellig te borrelen! Collega’s Johan en Charles verzorgden hierbij rondleidingen door ons mooie pand voor de geïnteresseerden. PUUR catering heeft de hele avond goed gezorgd. Het ontbrak de gasten aan niets. Alle ondernemers ontvingen bij vertrek nog een lekkere fles wijn en box met daarin het boek ‘Je hebt wel iets te verbergen’, een anti-skimcard en uiteraard ons DataByte magazine.

Nieuwjaarsborrel
Nieuwjaarsbijeenkomst
Ondernemend Steenbergen
Netwerken
Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!