Veilig Wifi netwerk

Jeffrey Otte is Wifi Engineer van 2017!

Inspiratie: nieuws

Jeffrey Otte is Wifi Engineer van 2017!

  • Ciska van den Brink, Content Manager
  • Leestijd: 2 minuten
  • 16-03-2018

Engineer of the year & Rising Star

Onlangs posten we het op social media, onze eigen Jeffrey Otte was genomineerd voor Wifi Engineer van het jaar 2017. Deze uitreiking werd georganiseerd door onze partner Nextel. Gisteravond kwam het verlossende woord eindelijk: Jeffrey Otte is Wifi Engineer of the Year 2017 en we wonnen zelfs ook de Rising Star Aerohive Solution Award.

Wifi Engineer 2017Jeffrey Otte kennen wij als een zeer deskundige collega en coach die geen uitdaging aan de weg gaat. Als coach heeft hij maar een doel: ‘zijn jongens zien groeien’. Dan is het toch wel anders als je zelf in de spotlight staat. Jeffrey: “Ik hoef echt niet graag in de spotlight te staan. Deze award is persoonlijk voor mij, maar we doen het met z’n allen. Ik ben nu het gezicht van de groep, maar het is een teameffort geweest.”

Waarom hebben we deze awards gewonnen?

“Dit jaar hebben we zeer intensief samengewerkt met Aerohive en Nextel. Ook mede daarom wonnen we namens DataByte de ‘Rising Star Award’, die wordt toegekend aan partners die opvielen in de positieve zin. Door onze intensieve samenwerking met Aerohive en Nextel hebben we meer kennis over de producten en kunnen we onze klanten daardoor beter van dienst zijn.”

Wat gaat de toekomst voor Jeffrey brengen?

“We gaan gewoon door, dit is heel leuk maar we kunnen nog zoveel bereiken. Hoewel ik nu wel in een betere onderhandelingspositie zit”, lacht Jeffrey.

Jeffrey, namens alle collega’s van DataByte van harte gefeliciteerd met het behalen van deze eer!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!