DataByte Voetbaldag wederom groot succes

Inspiratie: nieuws

DataByte Voetbaldag wederom groot succes

  • Daniëlle van Neerbos, Event Coördinator
  • Leestijd: 2 minuten
  • 10-09-2017

61 kinderen en veel goede zin

61 kinderen, veel goede zin, een heerlijke BBQ en een klein zonnetje. Dat waren de ingrediënten voor de geslaagde DataByte Voetbaldag op 6 september 2017. Op Sportpark de Beek speelden de kinderen een voetbaltoernooi en het ging er fanatiek aan toe. De uiteindelijke winnaar was team Chelsea. Zij gingen ervandoor met de winnaarsbeker. Maar ook de andere kinderen kregen een beeldje mee als herinnering aan de dag, want iedereen heeft supergoed z’n best gedaan.

Na het toernooi kwamen vijf spelers van NAC de kinderen de fijne kneepjes van voetballen uitleggen tijdens een echte voetbalclinic.

De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue en die smaakte goed na de hele dag zo intensief te hebben gevoetbald. Uit voorzorg was er een grote tent geplaatst op het sportpark, maar gelukkig bleef het droog en kwam zelfs het zonnetje af en toe tevoorschijn.

De kinderen waren dolenthousiast, sommigen gingen zelfs na de clinic nog door met voetballen. Ze gingen voldaan naar huis met een NAC-shirt met hun eigen naam erop.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!