Koos Moerenhout Classic

DataByte-team nam ook in 2018 deel aan de KMC

Inspiratie: nieuws

DataByte-team nam ook in 2018 deel aan de KMC

  • Daniëlle van Neerbos, Eventcoordinator
  • Leestijd: 2 minuten
  • 18-06-2018

Met meer dan 50 klanten 120 km fietsen

De Koos Moerenhout Classic (KMC) is dé wielerwedstrijd van Zuidwest-Brabant. Ook dit jaar was het DataByte-team, bestaande uit meer dan 50 klanten en een tiental medewerkers, van de partij. Bijna alle deelnemers fietsten in het DataByte-wielertenue een afstand van 120 kilometer. Bijzonder was dat dit jaar voormalige wielrenners Leontien van Moorsel en Leo van Vliet met ons mee fietsten. Hun aanwezigheid en support gaven het hele wielerteam een extra ‘duwtje in de rug’. Maar helaas kwamen twee sportieve wielrenners lelijk ten val…

Rond 8.00 uur verzamelden de klanten en medewerkers zich bij DataByte om de bewijzen van deelneming op te halen, zich om te kleden, een energiepakket samen te stellen en een laatste cafeïneshot -koppen koffie- te nemen. Directeur John Heijnen en voormalige wielrenners Leontien van Moorsel en Leo van Vliet gaven de aanwezigen een korte peptalk. Na het maken van de prachtige teamfoto en foto’s met Leontien en Leo waren de wielrenners rond 9.00 uur klaar om te vertrekken. De route was dit jaar vanuit de organisatie van KMC iets aangepast.

Rond het middaguur kwam het bericht bij DataByte binnen dat twee ervaren wielrenners op de route plotseling moesten uitwijken en daardoor ongelukkig vielen. Zij werden per ambulance voor controle naar het ziekenhuis gebracht. DataByte heeft diezelfde dag nog contact met de twee sporters gehad en ze hebben aangegeven dat ondanks deze onverwachte en vervelende tegenslag zij volgend jaar zeker weer mee willen doen aan deze wielerwedstrijd.

Halverwege de middag reden de wielrenners over de finishlijn. Daarna konden de wielrenners zich douchen bij Dinami Sports & Fitness. De sportieve dag werd afgesloten met een hapje en drankje bij DataByte.

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hieronder. Onze fotograaf, Christian Keijsers, was er ook dit jaar weer bij om de mooiste actiefoto’s te maken.

DataByte bedankt ook dit jaar weer alle klanten die deelnamen aan de KMC. Op naar volgend jaar!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!