Digitalisering

Inspiratiebezoek bij de slimme fabriek van de toekomst: BOZ Group in Bergen op Zoom

Inspiratie: nieuws

Inspiratiebezoek bij de slimme fabriek van de toekomst:

BOZ Group in Bergen op Zoom
  • Danielle van Neerbos, Event Coördinator
  • Leestijd: 2 minuten
  • 10-12-2019

Groots denken, klein beginnen!

Vorige week dinsdag (3 december) was het BOZ bedrijfsbezoek. En met gepaste trots mogen we zeggen dat het een groot succes was!

De wereld digitaliseert. Digitale trends en ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Het verder invoeren van zaken als Internet of Things, cloud computing en data-integratie biedt vele kansen. Maar alleen bekendheid met deze materie maakt het verschil niet. Hoe u het verschil wel kan maken? Welke trends écht relevant zijn anno 2020? Wij lieten het zien aan de hand van een tour door de slimme fabriek!

Presentaties van Corné van Opdorp (BOZ Group), Peter Quist (BOZ Group) en Peter Bijker (DataByte) én een zeer interactieve rondleiding maakte de middag tot een inspirerend geheel! Door de vele aanmeldingen en hoge opkomst, is de rondleiding in maar liefst twee groepen door de fabriek van de toekomst gegaan.
Bezoekers kwamen vol inspiratie terug. De toegevoegde waarde van de Software was mooi te zien en de te behalen efficiëntie werd steeds duidelijker! Zowel Sjors als Peter liepen mee tijdens de rondleiding om in te springen waar nodig en om de vele vragen vol enthousiasme te beantwoorden.

Groots denken, klein beginnen! Dat was de quote die Peter in alle boeken heeft geschreven die de deelnemers als aandenken meekregen na het bedrijfsbezoek. En eigenlijk is dat een mooie samenvatting van deze middag. Groots denken? Zeker! Want zo’n mooi voorbeeld van hoe een slimme fabriek eruit kan zien is grandioos! Maar klein beginnen is het sleutelwoord. Stap voor stap hopen wij samen met al de bezoekers hun route naar de SmartFactory te bewandelen.

Digitalisering
Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!