Business en sport

Bijeenkomst ‘Succesvolle teams’ een succes!

Inspiratie: nieuws

Bijeenkomst ‘Succesvolle teams’ een succes!

  • Daniëlle van Neerbos, Event Coordinator
  • Leestijd: 2 minuten
  • 17-05-2017

Hoe creëer je als ondernemer succesvolle teams?

Op 15 mei 2017 organiseerde de Businessclub van RKSV Halsteren het evenement ‘Succesvolle teams’. DataByte was gastheer tijdens dit evenement en stelde de hoofdlocatie in Steenbergen ter beschikking voor maar liefst 65 genodigden.

Hoe creëer je als ondernemer succesvolle teams?

Deze vraag stond centraal tijdens het evenement, dat DataByte in samenwerking met Vermetten Accountants en Adviseurs in Breda vormgaf. Rond 19.00 uur liepen de eerste gasten binnen. Zij werden, onder het genot van een kopje koffie en een gebakje, ontvangen in het eigen bruin café van DataByte, genaamd ’t Groene Hart. Het café is het middelpunt van het nieuwe interieur van DataByte, dat onlangs in gebruik is genomen.

Combinatie business en sport

Rick Mijnsbergen van RKSV Halsteren opende de avond, waarna John Vermetten zijn bedrijfspresentatie gaf. John Heijnen, Directeur en oprichter van DataByte, sprak trots over het ontstaan van DataByte en de ontwikkeling die het ICT-bedrijf in dertig jaar heeft doorgemaakt. In lijn met het thema van de avond vertelde hij over de manier waarop DataByte ervoor zorgt dat de teams succesvol zijn.

Gastspreker Henk Groener

Speciale gast deze avond was Henk Groener, Coach van onze nationale vrouwenhandbalploeg. Onder Groener groeiden de handbaldames uit tot een hecht team dat van iedereen kon winnen.

Dat leidde tot zilver op het EK en het WK en een vierde plek op de Olympische Spelen in Rio. Tijdens deze avond deelde Groener zijn succes en ervaringen en gaf hij tips over hoe je teams beter kunt laten samenwerken waardoor ze succesvoller worden. De avond was hiermee perfecte mix van business en sport.

De avond werd afgesloten met een hapje en drankje in het café en uiteraard werden de aanwezigen rondgeleid door het prachtige, vernieuwde interieur van DataByte.

We danken RKSV Halsteren, Vermetten en Henk Groener voor dit zeer succesvolle evenement!

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!