Cyber security

Bijeenkomst Cybercrime & Security biedt een uniek kijkje in de bijzondere wereld van cybercrime

Inspiratie: nieuws

Bijeenkomst Cybercrime & Security

biedt een uniek kijkje in de bijzondere wereld van cybercrime
  • Daniëlle van Neerbos, Event Coordinator
  • Leestijd: 2 minuten
  • 06-06-2019

Op donderdagavond 6 juni vond de bijeenkomst Cybercrime & Security plaats op ons kantoor in Steenbergen. We organiseerden dit event samen met Vermetten accountants.

Aan de hand van werkelijk gebeurde voorbeelden namen Cyber Threat Intelligence specialist Joost van Hest (EclecticIQ), Martijn Brinkman (DataByte) en Peter Bijker (DataByte) onze gasten mee in de gevaren en risico’s van cybercriminaliteit. Maar nog belangrijker, zij gaven adviezen over welke maatregelen onze gasten kunnen treffen om bedrijfskritische informatie beveiligd te houden. Dit deden Joost, Peter en Martijn door praktische handreikingen te presenteren aan de hand van een aantal recente business cases.

Joost liet ons zien wat er allemaal op internet, en ver daarbuiten, gebeurt en wat er allemaal tegen gedaan wordt. Schrikwekkend en geruststellend tegelijk. Een uniek kijkje in een bijzondere keuken!

Kon u helaas niet bij de bijeenkomst aanwezig zijn maar houdt het onderwerp security u wel bezig? Bekijk dan ons Security Digizine. Hierin vertellen wij u hoe u uw organisatie naar de meest geoptimaliseerde fase van informatiebeveiliging kunt krijgen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!