Koos Moerenhout Classic

40 klanten in DataByte-tenue aan de start van de KMC 2019

Inspiratie: nieuws

40 klanten in DataByte-tenue aan de start van de KMC 2019

  • Daniëlle van Neerbos, Eventcoordinator
  • Leestijd: 2 minuten
  • 28-05-2019

Samen met Gert-Jakobs reden we de prachtige rit. 

Uiteraard was het DataByte-team ook tijdens de Koos Moerenhout Classic (KMC) 2019 weer van de partij. Dit jaar verschenen we met maar liefst 40 klanten aan de start van dé wielertocht van Zuidwest-Brabant. Niemand minder dan oud-prof Gert Jakobs vergezelde ons team dit jaar. Iedereen reed ook dit jaar weer in stijl, in het mooie DataByte-tenue met een nieuw design.

De deelnemers verzamelden zich om 08.00 uur bij ons kantoor aan Drukkerij 3. Na een kort welkomstwoord door directeur Peter Bijker was het tijd voor Gert Jakobs om onze deelnemers een motiverende speech te geven. En dat kan Gert als geen ander! Zijn bijzondere en grappige ervaringen als oud-prof wielrenner brachten bij de deelnemers een lach op het gezicht, waardoor zij rond 09.00 uur vol enthousiasme op de fiets stapten. Helaas zat het weer niet mee, waardoor de wielrenners de eerste anderhalf uur in de regen moesten bikkelen. “Maar dat heeft ook al wel wat én zorgt voor een band”, vertelden meerdere deelnemers.

Rond half 2 arriveerden de eerste fietsers weer bij DataByte. Daar wachtte hen een welverdiend broodje van Croissanterie Jerôme. Er werd nog wat nagepraat en er werd teruggekeken op een mooie tocht!

DataByte bedankt alle klanten die dit jaar onderdeel waren van ons team! Op naar volgend jaar!

Foto credit: Christian Keijsers

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!