Teams vergadering

Zo optimaliseren klanten hun thuiswerkdag..

Inspiratie: kennisbank

Thuiswerken, en nu?

Thuiswerken is een organisatieverandering
  • Peter Bijker, Directeur Business Development
  • Leestijd: 5 minuten
  • 28-4-2020

Zo optimaliseren klanten hun thuiswerkdag.

Thuiswerken met de mogelijkheden binnen Office365. Inmiddels zijn veel van onze klanten al verder dan de beginselen. De eerste videovergaderingen zijn waarschijnlijk achter de rug en op afstand werken begint dagelijkse kost te worden. Kortom, we komen er lekker in! Daarom vonden wij het tijd voor optimalisatie. Zo ondersteunen wij klanten om alles uit hun thuiswerkdag te halen! En om faciliteiten waaronder Microsoft Teams, efficiënter te gebruiken!

Thuiswerken is een organisatieverandering

Onze missie is om uw organisatie succesvoller te laten zijn. Dit doen we door u te begeleiden in het koppelen van bedrijfsdoelen aan een passende ICT–oplossing. Thuiswerken vraagt om een andere aanpak van organisatieprocessen. Dit omschakelen vraagt veel van onze klanten en hun medewerkers. Wij adviseren hen graag en trapten daarin af met een gratis online Teams-sessie met onze experts.

Wat houdt zo’n gratis online Teams-sessie in?

Onze experts Quinten en Sjors helpen gebruikers verder op weg binnen Office 365. De basisfunctionaliteiten hebben de meeste inmiddels echt wel onder de knie. Maar hoe kunt u vervolgstappen maken? Daar gaan onze experts Quinten en Sjors graag met onze klanten, en u, over in gesprek. En natuurlijk behandelen zij tijdens zo’n sessie de uitgebreide opties die o.a. Microsoft Teams biedt.

Interactieve Teams-sessie 100% op maat!

Tijdens deze exclusieve sessie kunt u al uw vragen stellen en gaan we specifiek in op úw gebruikersvragen. 100% op maat dus! In de sessie zitten dus ook alleen maar collega’s van u en geen andere mensen.

Zo plant u uw gratis online Teams-sessie:

Bent u enthousiast geworden en benieuwd naar de optimalisatieslag die u kunt maken? Neem contact met ons op. Wij ondersteunen u graag om uw bestaande applicaties zo efficiënt mogelijk te gebruiken!

Sessie gepland? Nodig hier ook zeker collega’s bij uit die vragen hebben of u ondersteunen in primaire organisatieprocessen. We stellen voor om te starten met 4 à 5 mensen. Zo houden we het lekker interactief! Tijdens de interactieve sessie behandelen we gebruikersvragen graag om (ook op afstand) bij te dragen aan de adoptie van deze nieuwe werkwijze.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!