Ansgar Loket2Profit software

Wat is Loket2AFAS?

Inspiratie: kennisbank

Wat is Loket2Profit?

  • Thijs Zantboer
  • Leestijd: 2 minuten
  • 06-05-2022

Loket2AFAS

Nieuwsgierig naar de koppeling Loket2AFAS? In deze blog kom je meer te weten over Loket.nl, AFAS Profit en de voordelen van Loket2AFAS. 

Wat is Loket2AFAS?

Loket2AFAS is een koppeling tussen Loket.nl en AFAS Profit. Deze koppeling is in 2018 gemaakt met als doel om tijd te besparen en fouten tegen te gaan. De koppeling verzendt journaalposten automatisch van Loket.nl naar AFAS Profit. Dit geautomatiseerde proces vindt iedere nacht plaats. De webtool Loket2AFAS monitort deze processen. In deze webapplicatie is het ook mogelijk om fouten te corrigeren.

Over Loket.nl 

Loket.nl biedt online salarisadministratie en HR-functionaliteiten aan voor het MKB. Het werk voor salarisadministrateurs, HR-medewerkers en ondernemers is eenvoudiger door diensten van Loket.nl. Om foutloze loonstroken te realiseren, laat Loket op elke salarisverwerking 250 controles los. Hierdoor streeft Loket.nl een foutloze loonstrook na. Binnen enkele seconden staan loonstroken gereed voor verzending.  Salarisverwerking kan volledig automatisch verlopen op de door de gebruiker ingestelde datum. Deze technologieën en controles maken Loket.nl de marktleider op haar gebied 

Over AFAS Profit

AFAS ontwikkelt ERP-software voor klanten binnen de zakelijke markt. AFAS-Profit is een onderdeel van AFAS Software en verkleint de kloof tussen ondernemingen het ERP-systeem. Dit maakt het werken met administratieve software plezieriger. De eigenschappen van AFAS Profit zijn: flexibiliteit, integratie en transparantie.  

  • Flexibiliteit: AFAS Profit maakt het mogelijk om verkeerde beslissingen terug te draaien. Daarnaast houdt AFAS Profit rekening met de eenvoudigheid van wijzigingen in de instellingen van functionaliteiten.
  • Integratie: de ERP-systemen zijn volledig geïntegreerd, dit betekent niet alleen een investering in doelmatigheid, maar vooral in de kwaliteit van informatievoorzieningen.
  • Transparantie: AFAS Profit omvat alle kenmerken van het ontwerp die de gebruiker in staat stelt om vergissingen te voorkomen. Het transparante ontwerp bevat voorspelbaar gedrag en goede interactie tussen software en gebruiker.  

De voordelen van Loket2AFAS

De synchronisatie van gegevens van Loket.nl naar AFAS Profit gebeurt normaalgesproken handmatig. De koppeling van Loket2AFAS maakt dit proces automatisch, dit bespaart uw medewerkers veel tijd. Het handmatig invoeren en de bijkomende handelingen voor één koppeling duren bij elkaar zo’n 5 tot 10 minuten. Wanneer dit automatisch gebeurt, gaat er geen eigen tijd in zitten. Door deze tijdsbesparing heeft uw organisatie meer tijd over voor uw klanten en de bedrijfsprocessen. Het automatisch overzetten van gegevens zorgt ervoor dat uw organisatie minder foutgevoelig is. Wanneer er bij een automatische export een fout optreedt, krijgt uw organisatie direct een mail met de foutmelding. Fouten zoals “grootboekrekening mist” of “rekeningnummer mist” zijn hierbij makkelijk te herstellen. Wanneer de fout hersteld is kan de run opnieuw uitgevoerd worden en zo ontstaat er eenvoudig een foutloze export van Loket.nl naar AFAS Profit.  

Wilt u ook tijd besparen en onnodige dubbele en/of foutieve invoeren voorkomen? Neem contact op met Emile of stuur een mail naar loket2afas@databyte.nl

Koppeling loket.nl en AFAS

Meer weten?

Stuur een mail of neem contact op met Emile