Creëer uw eigen medewerkerscommunity met SharePoint

Inspiratie: kennisbank

  • Thijs Zantboer
  • Leestijd: 2 minuten
  • 12-12-2022

Creëer uw eigen medewerkerscommunity met SharePoint.

Intranet, documentbeheersing, digitaal samenwerken en kwaliteitsmanagement via één platform.

SharePoint vormt het fundament van Microsoft 365. Het is uitgegroeid tot het krachtigste platform in documentmanagement en online samenwerken. Een SharePoint Intranet omgeving is geheel naar uw wensen in te richten, zodat het past bij uw organisatie. Exite Digital (onderdeel van Interstellar) is gespecialiseerd in SharePoint oplossingen die uw organisatie verder helpen.

Centraal platform voor informatie

Microsoft SharePoint biedt medewerkers toegang tot digitale informatie, verbetert samenwerking en haalt meer rendement uit al uw Office 365 tools. Met SharePoint kunt u bijvoorbeeld bestanden uitwisselen, projectvoortgang monitoren, agenda’s en to-do’s beheren, business intelligence rapporten delen en op een veilige en overzichtelijke manier communiceren met collega’s. Het maakt voortgang inzichtelijk en geeft uw organisatie grip op deadlines. SharePoint is dé ideale centrale plek voor samenwerking.

SharePoint slim benutten

Door SharePoint te koppelen aan Dynamics 365, virtuele agents en afdelingssites creëren we een fundament waarop functionaliteiten modulair en gefaseerd worden toegevoegd. Wij zorgen ervoor voor dat SharePoint fungeert als volledige digitale werkplek in de cloud voor samenwerking, opslag en communicatie. Uiteraard op een manier die aansluit bij uw specifieke organisatiedoelstellingen en huisstijl.

Duurzame kennisdeling via SharePoint

Ook organisaties die zich op een duurzame manier willen ontwikkelen en niet te afhankelijk willen worden van medewerkers, hebben baat bij kennisdeling via SharePoint. Wij helpen uw processen voor documentatie en kennisdeling te verfijnen. Wanneer een medewerker uw organisatie verlaat, blijven de gedeelde documenten en nieuwsberichten zichtbaar. Informatie en bestanden gaan zo niet verloren. Treed er een nieuwe medewerker in dienst? Dan kan ook diegene alle gegevens, documenten en nieuwsberichten terugvinden. SharePoint draagt zo bij aan de continuïteit en het succes van uw organisatie!

Rick Stevens, (Chief Digital Officer Exite Digital):
“SharePoint is de onmisbare oplossing voor elke organisatie op zoek naar tijdwinst, optimale ondersteuning in samenwerking en slim & veilig documentbeheer.”

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Download het DataByte Magazine voor meer informatie.