ICT ontwikkelingen

Krijg GRIP op uw ICT

Inspiratie: kennisbank

ICT Consultancy

  • Sjors Kassing
  • Leestijd: 4 minuten
  • 13-8-2020

Krijg GRIP op uw ICT

ICT is niet meer weg te denken in uw organisatie. Veelal ondersteunt ICT de primaire processen, maar vaak is er veel meer mogelijk. Wij geloven dat ICT een middel is om organisaties efficiënter te laten werken en te laten groeien.

Organisatiedoelen koppelen aan ICT-doelen. Zo krijgt u grip op uw ICT

ICT is veel meer dan alleen een kostenpost. Door organisatiedoelen te koppelen aan ICT-doelen draagt ICT bij aan uw organisatie en krijgt u grip. Wij hebben een unieke werkwijze ontwikkeld om u inzicht, overzicht en houvast te bieden.

We kijken naar uw huidige werkprocessen en dragen hier verbeteringen voor aan. Omdat wij ook weten dat u niet alles tegelijk kunt en wilt veranderen, maken we hierbij gebruik van onze GRIP aanpak.

Samen met u vormen wij één team

Samen maken we een actielijst met alle wensen. Deze prioriteren we vervolgens per kwartaal. Zo kunt u stapsgewijs uw organisatie verbeteren, houden we het overzicht én krijgt u het nodige draagvlak in uw organisatie.

U weet natuurlijk als geen ander welke organisatiedoelen u wilt behalen en wij weten hoe ICT u daarbij kan helpen. Samen met u vormen wij één team.

Persoonlijk contact

Vanuit DataByte krijgt u een vast contactpersoon, de Business Consultant. Naast vertrouwde gezichten als de accountmanager en technisch specialisten zal de Business Consultant u voorzien van advies en u begeleiden in het proces tot het inzetten van ICT.

Vrijblijvende quick scan

De Business Consultant zal in het eerste gesprek geheel vrijblijvend een quick scan doen om te bepalen waar voor u de eerste kansen liggen. Afhankelijk van uw behoefte zetten we daarna een passend vervolgtraject op.

GRIP voeren we per kwartaal uit, maar indien wenselijk kan dit ook vaker. Geheel afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Met DataByte krijgt u grip op uw ICT.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!