Cloud Care

Inzicht en advies met Cloud Care rapportages

DataByte en SCCT
Inspiratie: kennisbank

Inzichten en advies met Cloud Care rapportages

  • Thijs Zantboer
  • Leestijd: 2 minuten
  • 11-08-2022

Inzicht en advies met Cloud Care rapportages.

Altijd van toegevoegde waarde zijn, dat is het doel van onze nieuwe Cloud Care rapportages. In samenwerking met de specialisten van SCCT (onderdeel van Interstellar) gaan we nog een stap verder om ICT-omgevingen te blijven verbeteren. SCCT levert hoogwaardige expertise op het gebied van Microsoft Cloud oplossingen.

Data inzetten om te blijven verbeteren

ICT-omgevingen worden steeds complexer, onder andere door de technologische ontwikkelingen van de Microsoft Cloud. Denk hierbij aan het beheer van Office 365, Microsoft Azure, Microsoft Intune en alle verschillende licenties. Veel organisaties zijn het overzicht kwijt en weten niet precies voor welke licenties ze betalen, welke daadwerkelijk gebruikt worden en of deze licenties wel goed beveiligd zijn. De Cloud Care rapportages zijn ontwikkeld om in controle te blijven over ICT-omgevingen en tijdig bij te kunnen sturen wanneer dat nodig is.
De rapportages zijn erg schaalbaar en per organisatie aan te passen. Hierdoor sluit de rapportage en de bijbehorende adviezen altijd aan bij uw organisatie, gebruikers en applicaties.

Carlo Schaeffer (CEO SCCT) vertelt:

“Klanten vinden het heel prettig dat we ze door middel van goed onderbouwde adviezen aan de hand mee kunnen nemen. Met onze rapportages geven we bijvoorbeeld inzicht in welke licenties ze gebruiken en hoe goed ze beveiligd zijn. Daar koppelen we vervolgens concrete adviezen aan en zo blijven we de ICT-omgeving samen verbeteren.”

Martijn Brinkman (IT-manager DataByte) vertelt:

“Met de Cloud Care rapportages die we aanbieden, kunnen we onze klanten voorzien van concrete adviezen op maat. Niet gebaseerd op onderbuikgevoelens of intuïtie, maar op betrouwbare data uit de eigen systemen.”

Inzicht in uw ICT-omgeving

Een belangrijk voordeel van deze aanvullende dienstverlening is dat er dankzij de maandelijkse rapportages veel beter inzicht is in de ICT-omgeving. In de rapportage behandelen we relevante informatie over uw organisatie uit Office 365, Microsoft Azure, Identity en Intune. Ook tonen we een licentieoverzicht en sluiten we het rapport af met concrete adviezen. De data in die rapportages wordt met behulp van scripts en de technische kennis van de specialisten van SCCT opgehaald en omgezet in een leesbare en overzichtelijke rapportage. De IT-manager van DataByte zal deze inzichten vervolgens vertalen naar concrete adviezen die passen bij uw organisatie. Zo krijgt u altijd een advies op maat, gebaseerd op betrouwbare data uit uw eigen systemen!

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Download de whitepaper Cloud voor meer informatie.